Työpajat ja kurssit

Nukketeatteri Sampon elämystyöpajat lapsille, aikuisille ja koko perheelle

Pajoissa tutustutaan nukketeatterin kiehtovaan maailmaan ja sen moniin mahdollisuuksiin yhteisen leikin ja luovan toiminnan välineenä.

Uutta: Kesäkuussa 2023 Sampo järjestää myös ensimmäisen Satumaisen Teatterileirin koululaisille!

Tule mukaan Sampon Satumaiselle Teatterileirille 13.-15.6.2023!

Päiväleirillä tutustutaan teatterin tekemiseen leikkien, liikkuen ja musisoiden, sekä tehdään erilaisia teatterinukkeja. Omat teatterinuket saa tietysti leiriltä mukaan! Leirin ohjelmasta vastaa Nukketeatteri Sampon ammattitaitoinen henkilökunta.

Sampon Satumainen Teatterileiri on suunnattu 8-10-vuotiaille.

Kurssin ajankohta: ti 13.- to 15.6.2023 klo 9:00-15:00.

Hinta: 180€ sisältää opetuksen materiaaleineen sekä lounaan ja välipalan ja vakuutuksen leiriläisille.

Päiväleiri pidetään Nukketeatteri Sampon tiloissa osoitteessa:  Erottajankatu 7, 00130 Helsinki.

Ilmoittautumiset 31.5.2023 mennessä joko maksamalla leirimaksun täällä tai sähköpostitse: toimisto@nukketeatterisampo.fi. Leiri toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 5.

 

Kevään 2023 työpajat

Varjoteatteripaja  La 4.2. klo 15.30

Varjoteatterinäyttämöllä on saari ilman asukkaita. Ketä saarella voisi asua? Tule tekemään oma varjoteatterinukke, joka voisi olla hiljaisen saaren asukas.

Työpajassa opimme kuinka varjoteatteriesitys syntyy, kuinka varjoteatterinukke rakentuu ja kokeilemme myös varjoteatterinukeilla näyttelemistä.

 

Kurkistusnukkepaja  La 8.4. klo 12.30

Tipottaa, tapottaa, sinua silmiin tapittaa.  Kuka kolosta kurkistaa?

Työpajassa tehdään oma kurkistusnukke! Kurkistusnukke voi piileskellä vanhassa lapasessa, pienessä laukussa tai purkissa.

 

Vappukaveri La 29.4. klo 14.30–16

Nyt laitetaan värikästä paitaa päälle ja hiuksiin runsaasti koristeita, kun teemme vappukaveria. Kenen kanssa sinä haluaisit viettää vappujuhlia? Tule mukaan suunnittelemaan ja taiteilemaan oma keppinukke.

 

Villasukasta marionetiksi? La 13.5. klo 11.30–13

Onko sinulla jokin mukava eläinmuisto? Haluaisitko tehdä oman marionettinuken? Tervetuloa mukaan, sillä tässä työpajassa värikkäät villasukat muuttuvat eläimiksi, lemmikeiksi ja niistä tehdään kahdella langalla liikkuva marionettinukke. Opetamme uudet marionettiystävät kävelemään musiikin tahtiin ja työpajan loputtua villasukkamarionetin saa vielä omaan kotiin.

 

Työpajojen ohjaajana toimii Anne Lihavainen.

HINTA 18 €/osallistuja.
Jokainen oman nuken tekevä osallistuja tarvitsee oman lipun työpajaan. Avustajat pääsevät mukaan maksutta – mutta jos haluat tehdä oman nuken, lunasta myös itsellesi lippu työpajaan.

 

Ikäsuositus 4v ylöspäin. Alle kouluikäiset vanhempien seurassa.

Ilmoittautumiset pajoihin ja kurssille p. 020 735 2235 tai  toimisto@nukketeatterisampo.fi

Voit maksaa pajamaksun myös ennakkoon verkkopuodissamme täällä

Kurssit järjestetään Nukketeatteri Sampossa, Erottajankatu 7, 00130 Helsinki.

Kursseja voidaan järjestää myös tilauksesta. Kysy lisää: Henna Lundberg, 020 735 2232, henna.lundberg@nukketeatterisampo.fi

 

 

Tällä sivustolla on käytössä evästeitä eli keksejä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lue lisää evästeiden käytöstä sivuillamme täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tietosuojalauseke/

OK