fbpx

Työpajat ja kurssit

Nukketeatteri Sampon elämystyöpajat lapsille, aikuisille ja koko perheelle!

Nyt voit hankkia itsellesi katsottavaksi Pöytäteatterin maailma -opastusvideosarjan!

Mitä on pöytäteatteri?
Pöytäteatteria tehdään pöydän päällä, ja siihen voi käyttää mitä tahansa nukkeja ja materiaaleja, mitä kotoa löytyy. Nukketeatteri Sampon Pöytäteatteripaketissa on pahvista valmistettavat nuket ja lavasteet 18 satuun.

Verkkopuodista voit ostaa edullisesti 6 videon sarjan, jossa Anne Lihavainen ja Susan Aho opastavat pöytäteatterin tekemiseen tämän Maija Baricin ja Camilla Mickwitzin tekemän materiaalin avulla. Videot on tehty pääasiassa aikuisia opastaviksi, mutta videot avaavat pöytäteatterin maailmaa myös isommille lapsille.

Pöytäteatteria voi tehdä kuka vain: aikuinen, lapsi, opettaja, oppilas, pieni, suuri, ammattilainen tai harrastaja. Samalla oppii tekemään uusia asioita, askartelemaan, kertomaan tarinoita, tekemään nukketeatteria, esiintymään! Pöytäteatterin tekeminen on monipuolisesti kehittävää ja ruokkii mielikuvitusta.

Myös Pöytäteatteripaketin voi ostaa verkkopuodista. Mukana tulee Esitys alkaa! -kirja, jossa on nukketeatterille sovitettuja tuttuja satuja.

Katso alta sarjan ensimmäinen video maksutta!

 

Vallitsevasta tilanteesta johtuen työpajoja ei livenä tällä hetkellä järjestetä.

Pajoissa tutustutaan nukketeatterin kiehtovaan maailmaan ja sen moniin mahdollisuuksiin yhteisen leikin ja luovan toiminnan välineenä.

Ikäsuositus 4v ylöspäin. Alle kouluikäiset vanhempien seurassa.

Ilmoittautumiset pajoihin ja kurssille p. 020 735 2235 tai  toimisto@nukketeatterisampo.fi

Voit maksaa pajamaksun myös ennakkoon verkkopuodissamme täällä

Huomaa myös maksuttomat työpajat joidenkin esitysten yhteydessä (ei ennakkoilmoittautumista).

Kurssit järjestetään Nukketeatteri Sampossa, Erottajankatu 7, 00130 Helsinki.

Kursseja voidaan järjestää myös tilauksesta. Kysy lisää: Henna Lundberg, 020 735 2232, henna.lundberg@nukketeatterisampo.fi

Share via
Copy link
Powered by Social Snap

Tällä sivustolla on käytössä evästeitä eli keksejä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lue lisää evästeiden käytöstä sivuillamme täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tietosuojalauseke/

OK