fbpx

Työpajat ja kurssit

Nukketeatteri Sampon elämystyöpajat lapsille, aikuisille ja koko perheelle

Pajoissa tutustutaan nukketeatterin kiehtovaan maailmaan ja sen moniin mahdollisuuksiin yhteisen leikin ja luovan toiminnan välineenä.

 

Keväällä 2022 järjestetään kolme työpajaa!

 

Käsinukkepaja Salainen ystävä 12.2.2022 kello 15

Tule tekemään oma käsinukkesi! Käsinukke on ystävä, joka kulkee mukanasi laukussa tai isossa taskussa. Omalle käsinukelle voit kertoa tärkeitä asioita, se kuuntelee tarkasti. Se on sinun oma salainen ystäväsi. Uuden ystävän kanssa voitte mennä myös leikkimään muiden kanssa. Käsinukke voi olla eläin, ihminen tai satuolento. Kenet sinä haluaisit tehdä ystäväksesi?

 

Pöytäteatteripaja 12.3.2022 kello 11

Pöytäteatteripajassa kurkistamme vedenalaiseen maailmaan. Rakennamme Ahdin valtakuntaan vedenalaista väkeä. Pinnan alla uiskentelee ihmeellisiä kaloja, merikäärmeitä, vedenneitoja ja hylkeitä. Myös yllättäviä, ennen näkemättömiä olentoja voi piileskellä syvänteissä. Tule tekemään oma vedenalainen olentosi. Työpajan lopussa kokeillaan kuinka se sukeltaa ja seikkailee yhdessä muiden kanssa.

 

Ötökkäpaja 9.4.2022 kello 11

Ötökkäpajassa pääset tutustumaan uuteen lastenlaululevyn Ötökkälauluja. Ötökkälevyn laulut ovat Maija Baricin sävellyksiä ja sanoituksia, ja levyllä ne esittää Maija Karhinen-Ilo, joka on myös sovittanut laulut. 

Työpajassa rakennamme kierrätys- ja luonnonmateriaaleista oman ötökän tai ötököitä ja tanssitamme niitä pöytäteatterinäyttämöllä laulun tahtiin. Omat ötökät saa viedä työpajan päätyttyä kotiin. Pajaan osallistuvat saavat omakseen Ötökkälauluja-levyn.

Ikäsuositus 4v ylöspäin. Alle kouluikäiset vanhempien seurassa.

Ilmoittautumiset pajoihin ja kurssille p. 020 735 2235 tai  toimisto@nukketeatterisampo.fi

Voit maksaa pajamaksun myös ennakkoon verkkopuodissamme täällä

Kurssit järjestetään Nukketeatteri Sampossa, Erottajankatu 7, 00130 Helsinki.

Kursseja voidaan järjestää myös tilauksesta. Kysy lisää: Henna Lundberg, 020 735 2232, henna.lundberg@nukketeatterisampo.fi

 

 

Pöytäteatterin maailma

Nyt voit ostaa katsottavaksi opastusvideosarjan!

Mitä on pöytäteatteri?
Pöytäteatteria tehdään pöydän päällä, ja siihen voi käyttää mitä tahansa nukkeja ja materiaaleja, mitä kotoa löytyy. Nukketeatteri Sampon Pöytäteatteripaketissa on pahvista valmistettavat nuket ja lavasteet 18 satuun.

Verkkopuodista voit ostaa edullisesti 6 videon sarjan, jossa Anne Lihavainen ja Susan Aho opastavat pöytäteatterin tekemiseen tämän Maija Baricin ja Camilla Mickwitzin tekemän materiaalin avulla. Videot on tehty pääasiassa aikuisia opastaviksi, mutta videot avaavat pöytäteatterin maailmaa myös isommille lapsille.

Pöytäteatteria voi tehdä kuka vain: aikuinen, lapsi, opettaja, oppilas, pieni, suuri, ammattilainen tai harrastaja. Samalla oppii tekemään uusia asioita, askartelemaan, kertomaan tarinoita, tekemään nukketeatteria, esiintymään! Pöytäteatterin tekeminen on monipuolisesti kehittävää ja ruokkii mielikuvitusta.

Myös Pöytäteatteripaketin voi ostaa verkkopuodista. Mukana tulee Esitys alkaa! -kirja, jossa on nukketeatterille sovitettuja tuttuja satuja.

Katso alta sarjan ensimmäinen video maksutta!

 

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap

Tällä sivustolla on käytössä evästeitä eli keksejä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lue lisää evästeiden käytöstä sivuillamme täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tietosuojalauseke/

OK