Työpajat ja kurssit

Nukketeatteri Sampon elämystyöpajat lapsille, aikuisille ja koko perheelle

Pajoissa tutustutaan nukketeatterin kiehtovaan maailmaan ja sen moniin mahdollisuuksiin yhteisen leikin ja luovan toiminnan välineenä.

 

Keväällä 2023 useita työpajoja!

 

Varjoteatteripaja  La 4.2. klo 15.30

Varjoteatterinäyttämöllä on saari ilman asukkaita. Ketä saarella voisi asua? Tule tekemään oma varjoteatterinukke, joka voisi olla hiljaisen saaren asukas.

Työpajassa opimme kuinka varjoteatteriesitys syntyy, kuinka varjoteatterinukke rakentuu ja kokeilemme myös varjoteatterinukeilla näyttelemistä.

 

Kurkistusnukkepaja  La 8.4. klo 12.30

Tipottaa, tapottaa, sinua silmiin tapittaa.  Kuka kolosta kurkistaa?

Työpajassa tehdään kurkistusnukke. Oma kurkistusnukkesi voi piileskellä vanhassa lapasessa, pienessä laukussa tai purkissa. Jos kotoasi löytyy tällainen esine, johon haluaisit tehdä asukkaan, tuo esine mukanasi. Mutta olet tervetullut mukaan myös ilman omaa esinettä.

 

Työpajojen ohjaajana toimii Anne Lihavainen.

HINTA 18 €/osallistuja.
Jokainen oman tontun tekevä osallistuja tarvitsee oman lipun työpajaan.

Ennen työpajaa on Joulu tulla jollottaa -esitys klo 14. Voit ostaa myös yhteislipun esitykseen ja työpajaan hieman edullisemmin: esitys + työpaja yhteensä 30€!

 

Ikäsuositus 4v ylöspäin. Alle kouluikäiset vanhempien seurassa.

Ilmoittautumiset pajoihin ja kurssille p. 020 735 2235 tai  toimisto@nukketeatterisampo.fi

Voit maksaa pajamaksun myös ennakkoon verkkopuodissamme täällä

Kurssit järjestetään Nukketeatteri Sampossa, Erottajankatu 7, 00130 Helsinki.

Myös lisää työpajoja loppukeväästä!

Kursseja voidaan järjestää myös tilauksesta. Kysy lisää: Henna Lundberg, 020 735 2232, henna.lundberg@nukketeatterisampo.fi

 

 

Pöytäteatterin maailma

Nyt voit ostaa katsottavaksi opastusvideosarjan!

Mitä on pöytäteatteri?
Pöytäteatteria tehdään pöydän päällä, ja siihen voi käyttää mitä tahansa nukkeja ja materiaaleja, mitä kotoa löytyy. Nukketeatteri Sampon Pöytäteatteripaketissa on pahvista valmistettavat nuket ja lavasteet 18 satuun.

Verkkopuodista voit ostaa edullisesti 6 videon sarjan, jossa Anne Lihavainen ja Susan Aho opastavat pöytäteatterin tekemiseen tämän Maija Baricin ja Camilla Mickwitzin tekemän materiaalin avulla. Videot on tehty pääasiassa aikuisia opastaviksi, mutta videot avaavat pöytäteatterin maailmaa myös isommille lapsille.

Pöytäteatteria voi tehdä kuka vain: aikuinen, lapsi, opettaja, oppilas, pieni, suuri, ammattilainen tai harrastaja. Samalla oppii tekemään uusia asioita, askartelemaan, kertomaan tarinoita, tekemään nukketeatteria, esiintymään! Pöytäteatterin tekeminen on monipuolisesti kehittävää ja ruokkii mielikuvitusta.

Myös Pöytäteatteripaketin voi ostaa verkkopuodista. Mukana tulee Esitys alkaa! -kirja, jossa on nukketeatterille sovitettuja tuttuja satuja.

Katso alta sarjan ensimmäinen video maksutta!

 

 

Tällä sivustolla on käytössä evästeitä eli keksejä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lue lisää evästeiden käytöstä sivuillamme täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tietosuojalauseke/

OK