Syntymäpäivät

Syntymäpäivät Nukketeatteri Sampossa

Vietä ikimuistoiset syntymäpäiväjuhlat Nukketeatteri Sampon Satumaisessa kahvilassa!

Juhlat kahvilan aukioloaikoina 12€/hlö sisältäen synttärimenun. Synttärit on siis mahdollista järjestää milloin tahansa kahvilan aukioloaikoina ilman erillistä ohjelmaa.

Juhlaväen kanssa voi tulla katsomaan teatteriesitystä, jonka jälkeen tai jota ennen tarjoillaan syntymäpäivämenu kahvilassa. Kesto yhteensä max 2h.
Vieraille varataan vierekkäiset paikat teatterista ennakkoon ilmoitetulle henkilömäärälle.
Teatterilippu synttäreiden yhteydessä iltaisin ja viikonloppuisin 13€/hlö (norm. 15€).

Synttärijuhliin on mahdollista sisällyttää myös nukketeatteriin liittyvä paja, jossa juhlavieraat pääsevät tekemään oman nuken.
Työpajan hinta 250 € (max 15hlö).

Esimerkkejä hinnoista: 

Teatteriesitys ja synttärimenu 10 henkilölle: 250€.
Nukketeatteripaja ja synttärimenu 10 henkilölle: 370€.
Teatteriesitys, nukketeatteripaja ja synttärimenu 10 henkilölle: 490€.

Synttärimenuun kuuluu: makeisia, keksejä, popcornia, dipattavia vihanneksia, ja mehu/limsa/vesi. Lisäksi joko pannukakkua hillolla ja jäätelöllä tai jäätelökakku. Erikoisruokavalioista tulee ilmoittaa etukäteen (yleisimmät allergiaruokavaliot voidaan huomioida samalla hinnalla).

Huom: sivun kuvat ovat kuvituskuvia, eivätkä esitä tässä kuvailtua synttärimenua. Tilaukseen voidaan lisämaksusta lisätä tuotteita toiveiden mukaan.

Lisätiedot ja varaukset:
p. 020 735 2235 tai Sähköpostilla

 

Tällä sivustolla on käytössä evästeitä eli keksejä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lue lisää evästeiden käytöstä sivuillamme täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tietosuojalauseke/

OK