fbpx

Info

Nukketeatteri Sampon löydät Helsingin keskustasta, osoitteesta Erottajankatu 7. Teatterin yhteydessä toimii Sampon Satumainen kahvila. Sisäänkäynti sisäpihalta.

Teatterin aulassa sijaitsee myös nukketeatteripuoti, josta voi ostaa nukketeatterivälineistöä, kortteja ja kirjoja ja lahjakortteja esityksiin. Kahvila/lämpiötilassa voi tutustua myös nukketeatteriin liittyviin näyttelyihin ja Sinisen gallerian vaihtuviin kuvitusnäyttelyihin.

Teatteri on avoinna keskiviikosta perjantaihin kello 10-15 sekä esitysten yhteydessä. Tavoitat meidät myös puhelimitse 020 735 2235 tai sähköpostitse: toimisto@nukketeatterisampo.fi. Tuotetilauksia voi tehdä verkkopuodissa. 

Seuraa Sampoa somessa:


Nukketeatteri Sampo sijaitsee Helsingin keskustassa Kolmikulman puiston laidalla, noin 10-15 minuutin kävelymatkan päässä Rautatientorilta. Raitiovaunu 10 pysähtyy aivan teatterin edessä, lähellä pysähtyvät myös 3 ja 6.

Metrolla voi jäädä pois joko Rautatientorin tai Helsingin Yliopiston metroasemalla. Myöskään Kampin keskuksesta ei ole pitkä matka.

Parkkipaikkoja on teatterin lähellä niukasti, mutta vieressä on Aimo-park Erottaja, jonka pysäköinnistä Sampon asiakkaat saavat 20% alennuksen (kysy alennuskorttia teatterin lipunmyynnistä).

Lastenvaunut voi jättää suojaiselle sisäpihalle. Esitysten aikana teatterissa ei ole tilaa vaunuille – esitysten ulkopuolella olet lämpimästi tervetullut kahvilaan myös vaunujen kanssa.

Liikuntaesteisille sisäänkäynti Erottajankatu 7 A – soita summeria, jossa lukee Nukketeatteri Sampo!

Tietoa sivuston saavutettavuudesta: Saavutettavuusseloste

Share via
Copy link
Powered by Social Snap

Tällä sivustolla on käytössä evästeitä eli keksejä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lue lisää evästeiden käytöstä sivuillamme täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tietosuojalauseke/

OK