Info

Nukketeatteri Sampon löydät Helsingin keskustasta, osoitteesta Erottajankatu 7, 2.krs. Teatterin yhteydessä toimii Sampon Satumainen kahvila. Sisäänkäynti sisäpihalta (sisäänkäynti ei valitettavasti ole esteetön – alempana tietoa liikuntaesteisille).

Teatterin aulan nukketeatteripuodista voi ostaa nukketeatterivälineistöä, kortteja ja kirjoja ja lahjakortteja esityksiin. Teatterin galleriassa on pysyvä nukketeatterinäyttely ja Sinisen gallerian vaihtuvia kuvitusnäyttelyitä.

Teatteri on avoinna tiistaista perjantaihin kello 9.30-16.30 sekä iltaisin ja viikonloppuisin esitysten yhteydessä. Tavoitat meidät myös puhelimitse 020 735 2235 tai sähköpostitse: toimisto@nukketeatterisampo.fi. Aukioloaikojen ulkopuolella lippuvarauksen voi jättää myös vastaajaan. Mahdollisista poikkeavista aukioloajoista esimerkiksi juhlapyhinä tiedotamme Ajankohtaista-sivulla.

Kahvila palvelee esitysten yhteydessä, avautuen aina tuntia ennen esitysaikaa.

Esiinnymme myös muualla, kuten pääkaupunkiseudun kulttuuritaloissa. Tarkista aina esityspaikka, se löytyy nettisivujen esityskalenterista tai verkosta ostetuista lipuista!


Nukketeatteri Sampo sijaitsee Helsingin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella (raitiovaunut 10, 3, 6, metro Rautatientori / Helsingin yliopisto).

Parkkipaikkoja on teatterin lähellä niukasti, mutta vieressä on Aimo-park Erottaja, jonka pysäköinnistä Sampon asiakkaat saavat 20% alennuksen (kysy alennuskorttia lipunmyynnistä).

Lastenvaunut voi jättää suojaiselle sisäpihalle. Esitysten aikana teatterissa ei ole tilaa vaunuille – esitysten ulkopuolella olet lämpimästi tervetullut kahvilaan myös vaunujen kanssa. Mikäli tarpeen, ota oma lukko vaunuille mukaan!

Liikuntaesteisille sisäänkäynti Erottajankatu 7 A. Sisäänkäynnillä on muutama porras, eli se ei ole täysin esteetön. Soita saapuessa summeria, jossa lukee Nukketeatteri Sampo, niin avaamme sinulle oven. Autamme mielellämme, mikäli saatat tarvita apua sisäänpääsyssä – ota silloin ennakkoon yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse!

Tietoa sivuston saavutettavuudesta: Saavutettavuusseloste

Tällä sivustolla on käytössä evästeitä eli keksejä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lue lisää evästeiden käytöstä sivuillamme täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tietosuojalauseke/

OK