Muu välineistö

Maija Baricin luomat välineet nukketeatterin tekemiseen antavat pitkäaikaista iloa! Pöytäteatteripaketti sopii erinomaisesti lahjaksi askartelusta ja esiintymisestä kiinnostuneelle – tai lapsiryhmän kanssa toimivalle.

Huom! Muut tuotteet ovat siirtyneet omaan osastoonsa: katso Muut tuotteet!

Pöytäteatteripaketti – välineistö omien nukketeatteriesitysten tekemiseen

Pöytäteatteripaketti on koottava nukketeatterivälineistö kotiin, päiväkotiin, muskariin ja kouluun. Kokonaisuuteen kuuluvat erikseen koottavat nuket ja lavasteet & rekvisiittaa 18 eri tarinaan. Materiaalina kestävä, paksu kartonki.

Paketti sisältää Esitys alkaa! –kirjan, johon on koottu 18 kansansatua.
Sadut on sovitettu nukketeatteriesityksen muotoon.

Saatavana myös ruotsin ja englannin kielellä, tällöin paketin mukana tulee joko Dockteatersagor- tai Stories for Puppet Theater -kirja (Esitys alkaa! -kirjan sijasta).

Mikäli haluat tilata paketin ruotsinkielisellä tai englanninkielisellä kirjalla, mainitse siitä ostoskorissa kohdassa Tilauksen kommentit!

Pöytäteatteri on ilahduttanut vuodesta 1986 jo kymmeniä tuhansia lapsia ja lasten parissa työskenteleviä aikuisia. Sen avulla monet ovat saaneet ensikosketuksen omien nukketeatteriesitysten tekemiseen.

Pöytäteatteripaketin ovat suunnitelleet ja valmistaneet Maija Baric ja Camilla Mickwitz. Alunperin se julkaistiin yhteistyössä Mannerheimin lastensuojeluliiton kanssa (1986).
Tuotanto Nukketeatteri Sampo.

Paketissa tulevien nukkien ja lavasteiden kokoamista varten tarvitaan lisäksi

  • tikkuja nukkien rakentamiseen – kahvinsekoittimia / grillitikkuja / pitkiä askartelutikkuja tai vastaavia
  • sakset
  • liimaa – esim. erikeeper tai muu askarteluliima
  • pyykkipoikia

Kaikki tuotteemme on mahdollista tilata myös laskulla. Tässä tapauksessa ole hyvä ja laita viestiä sähköpostitse: toimisto@nukketeatterisampo.fi.

Tuote toimitetaan postipakettina. Jos tilaat samalla muita tuotteita, näkyy valittavana toimitustapana myös “Toimitus kirjeenä”. Kun valitset toimitustavaksi “Toimitus pakettina”, pääset itse valitsemaan toimituspisteen – vaikka lähimpään postin pakettiautomaattiin. Mikäli toimituspistettä ei ole valittu, tuote lähetetään osoitteen perusteella noudettavaksi Postin palvelupisteestä.

The puppetry sets created by Maija Baric give long-term joy! The Table Theater Package is perfect as a gift for anyone interested in crafts and performing – or working with a group of children.

Note: Several products have been moved to the department Other products.

Näytetään ainoa tulos

Tällä sivustolla on käytössä evästeitä eli keksejä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lue lisää evästeiden käytöstä sivuillamme täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tietosuojalauseke/

OK