Taidekasvatus ja yleisötyö

Nukketeatteri Sampo on luonut ainutlaatuisen nukketeatteritaidekasvatusmenetelmän ja on yli 40 vuoden aikana kouluttanut erilaisten kurssien ja työpajojen kautta kymmeniätuhansia lapsia ja aikuisia nukketeatterin maailmaan.

Teatteri on julkaissut taidekasvatustyönsä tueksi myös monipuolista nukketeatterivälineistöä sekä kirjoja, jotka ovat saaneet myös laajaa kansainvälistä huomiota ja joita on käännetty lukuisille eri kielille.

Tarjoamme monipuolisia nukketeatterikursseja niin lapsille kuin aikuisille, joiden kautta pääsee tutustumaan nukketeatterin taikamaailmaan itse tekemällä ja kokemalla.

Sampon yleisötyö rakentuu taiteilijatapaamisten, opettajayhteistyön ja monipuolisten taidekasvatusmateriaalien pohjalle. Lähtökohtana on lapsi yleisötyön keskiössä, toimivana, ajattelevana, mielikuvitusrikkaana ihmisenä. Kaikki Sampon työntekijät ovat mukana yleisötyön kehittämisessä.

Yksi osa yleisötyötä ovat esityksiin liittyvät opettajan materiaalit, joista löytyy vinkkejä esityksen katsomiseen ja kokemuksen käsittelyyn sekä nukketeatterin tekemiseen yhdessä lapsiryhmän kanssa.

Tällä sivustolla on käytössä evästeitä eli keksejä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lue lisää evästeiden käytöstä sivuillamme täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tietosuojalauseke/

OK