Teatterileiri alakoululaisille

SAMPON TEATTERILEIRI kutsuu tutustumaan nukketeatterin ihmeelliseen maailmaan!

Nukketeatteri Sampo järjestää kesäleirin alakoululaisille kesäkuussa 2024!

Päiväleiri on suunnattu 7-10-vuotiaille lapsille ja pidetään Nukketeatteri Sampon tiloissa Helsingissä, Erottajankatu 7:ssä.

Teatterileirin kesto on kolme päivää, tiistaista torstaihin 4.-6.6.2024.

Päivittäinen leiriaika on kello 9-15.

ILMOITTAUDU MUKAAN 10.5. MENNESSÄ (huom. ilmoittautumisaikaa jatkettu)!


TEATTERILEIKKEJÄ, TARINOITA, MUSIIKKIA JA YHTEISTÄ TEKEMISTÄ

Viikon aikana leiriläiset pääsevät kurkistamaan nukketeatterin kulissien taakse. Ohjelmassa on monenlaista teatteriin liittyvää tekemistä: leiriläiset pääsevät tutustumaan varjoteatteriin, pöytäteatteriin ja yksinkertaisiin lankamarionetteihin, rakentamaan nukkeja itse ja oppimaan, miten niillä näytellään, miten esitys rakennetaan ja mitä kaikkea siihen kuuluu.

Ohjelmaa rakennetaan myös yhdessä kaikkien leiriläisten kesken. Jokaiselle löytyy jotain mukavaa tekemistä teatterin eri osa-alueilta. Leiripäivän aikana on myös aikaa vapaalle leikille. Kaikki leirin aikana tekemänsä nuket ja tarvikkeet leiriläiset saavat viedä leirin päätyttyä kotiin.

Viikko huipentuu torstaina iltapäivällä leiriläisten omaan teatteriesitykseen, johon jokainen saa halutessaan osallistua ja jota vanhemmat ja ystävät ovat tervetulleita katsomaan.

Leirin vetäjinä toimivat Nukketeatteri Sampon Anne Lihavainen (nukeillanäyttelijä, nukenrakentaja, varhaiskasvattaja) ja Satu Lankinen (muusikko, nukeillanäyttelijä).

Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta teatterista. Leirille otetaan enintään 8 osallistujaa. Minimimäärä leirille, jotta se toteutuu, on viisi osallistujaa.

 

HINTA

Leirin hinta on 180 euroa/osallistuja.

Hinta sisältää lounaan ja välipalan, ohjattua toimintaa, materiaalit sekä vakuutuksen.

Varsinainen leiriaika on kello 9-15, mutta tarpeen mukaan leiriläiset voivat saapua jo kello 8.30 ja poistua klo 15.30. Keittolounas tarjotaan paikan päällä n. klo 11-11.45 välillä ja välipala on noin klo 14. Mikäli lapsi saa poistua itsenäisesti, tarvitsemme tästä vanhemmilta tiedon.


LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET

Ilmoittautumiset 10.5.2024 mennessä joko maksamalla leirimaksu verkkosivuillamme tai sähköpostitse tai puhelimitse (jolloin lähetämme laskun).

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoitamme leirin toteutumisesta ilmoittautuneille 10.5. mennessä.

toimisto@nukketeatterisampo.fi
puh. 020 735 2235

Voit myös maksaa leirimaksun heti täällä: Teatterileiri

 

Tällä sivustolla on käytössä evästeitä eli keksejä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lue lisää evästeiden käytöstä sivuillamme täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tietosuojalauseke/

OK