fbpx

Ajankohtaista

Teatteri ja kahvila ovat toistaiseksi suljettuna yleisötilaisuuksien rajoitusten vuoksi.

Lipunmyynti ja teatterin puoti palvelevat kuitenkin paikan päällä keskiviikosta perjantaihin kello 10-15.

Saat meihin yhteyden myös puhelimitse tai sähköpostitse (kts Yhteystiedot). Lippuja voi ostaa verkosta tai varata puhelimitse tai sähköpostitse.


Kevätkauden esitysten liput myynnissä – kalenterista löytyy nyt esityksiä maaliskuulle saakka!

Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräyksellä kaikki yleisötilaisuudet on kielletty Uudenmaan alueella 28.12.2021 – 31.1.2022. Näin ollen esityskalenteriimme tulee muutoksia. Olemme yhteydessä ajalle 13.1.-31.1.2022 lippuja ostaneisiin.


Koronapassi käyttöön Nukketeatteri Sampon esityksissä 4.12. alkaen

Etelä-Suomen aluehallintoviraston 2.12. antaman päätöksen mukaisesti otamme käyttöön koronapassin kaikissa tapahtumissa teatterissamme ja muualla toteutuvissa esityksissä. Koronapassi tarkastetaan kaikilta yli 16-vuotiailta lipputarkastuksen yhteydessä – myös lapsiryhmän kanssa teatteriin tulevilta aikuisilta. Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka voi ladata Omakannasta (kanta.fi). EU:n koronatodistus sisältää kolme eri todistusta: todistuksen koronarokotuksesta, todistuksen koronatestituloksesta ja todistuksen sairastetusta koronasta. Kaikki kolme todistusta toimivat myös koronapassina. Koronapassin voi näyttää mobiililaitteella tai ottaa mukaan tulosteena.

Lisätietoja asiasta: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69926502


Nukketeatteri Sampo on mukana Helsingin kaupungin Kulttuurin kummilapset -hankkeessa. Vuonna 2021 syntyvät helsinkiläisvauvat on kutsuttu teattereiden kummilapsiksi. Lue lisää: Kulttuurin kummilapset

Copy link
Powered by Social Snap

Tällä sivustolla on käytössä evästeitä eli keksejä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lue lisää evästeiden käytöstä sivuillamme täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tietosuojalauseke/

OK