Ajankohtaista

Poikkeavia aukioloaikoja kesällä 2024: Perjantaina 14.6. teatterin lipunmyynti sulkeutuu poikkeuksellisesti jo kello 15. Torstaina 20.6. lipunmyynti sulkeutuu kello 14. Perjantaina 21.6. (juhannusaatto) lipunmyynti on suljettu. Lipunmyynti on muuten avoinna normaalisti vielä 28.6. saakka. Heinäkuussa teatteri on suljettu. Lipunmyynti avautuu jälleen 1.8.


SAMPO Festivaali tulee taas – festaripäivät tänä vuonna ovat 28.8.-1.9.2024! Olemme julkaisseet ohjelmiston pääpiirteissään ja liput ovat myynnissä! Ohjelma täydentyy vielä, seuraa tiedotustamme. Tsekkaa festariohjelma sampofestival.fi ja tule!


Teatterin lipunmyynti on avoinna ti-pe klo 9.30-16.30 sekä tuntia ennen esitystä. Mikäli aamulla on esitys kello 10, avaamme ovet kello 9.00. Sampon Satumainen kahvila on avoinna esitysten yhteydessä ja avautuu klo 9.30 arkiaamuisin, mikäli aamulla on esitys. Viikonloppuisin ja iltaisin lipunmyynti ja kahvila avautuvat tuntia ennen esityksen alkua.


Esityksissä on ikäsuosituksia, jotka ovat kuitenkin aina joustavia, ja myös nuoremmat lapset ovat tervetulleita katsomoon. Annamme mielellämme lisätietoa ikäsuosituksista, jos otat yhteyttä!


Saat meihin yhteyden myös puhelimitse tai sähköpostitse (kts Yhteystiedot). Lippuja voi ostaa verkosta tai varata puhelimitse tai sähköpostitse.

Tällä sivustolla on käytössä evästeitä eli keksejä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lue lisää evästeiden käytöstä sivuillamme täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tietosuojalauseke/

OK