fbpx

Ajankohtaista

Ensi-ilta perjantaina 2.9. – Da Da Sur on esineteatteria taaperoille!

Esitys on lempeä sukellus dadaismin ja surrealismin maailmaan, jossa mitä tahansa voi tapahtua.

Esityksen ikäsuositus on muuttunut, suosittelemme sitä ensisijaisesti yli 2-vuotiaille. Esityksen kesto on n. 40 min.

Osta liput Sampon syyskauden aloittavan uuden teoksen esitykseen verkosta nukketeatterisampo.fi/esityskalenteri!


Lipunmyynti ja teatterin puoti ovat avoinna syyskaudella keskiviikosta perjantaihin kello 10-15 ja iltaisin ja viikonloppuisin esitysten yhteydessä (tuntia ennen esitystä ja noin tunnin esityksen jälkeen.)


Lippujen hinnat muuttuvat syksyllä 2022. Jatkossa ilta- ja viikonloppuesitysten liput maksavat 15€ ja arkiaamujen esitysten liput 12€. Ryhmälipun hinta on jatkossa 12€/henkilö (ohjaajat 1€). Samalla lahjalippujen hinta nousee vastaavasti 15€ / kpl ja kimppalipun hinta on 50€.

Syksyn 2022 kausikortit ovat nyt myös myynnissä! Henkilökohtaisella kausikortilla voit käydä teatterissa rajattomasti koko kauden ajan. Kausikortin voi tilata puodista, hinta 60€.

Saat meihin yhteyden myös puhelimitse tai sähköpostitse (kts Yhteystiedot). Lippuja voi ostaa verkosta tai varata puhelimitse tai sähköpostitse.


Nukketeatteri Sampo on mukana Helsingin kaupungin Kulttuurin kummilapset -hankkeessa. Vuonna 2021 syntyvät helsinkiläisvauvat on kutsuttu teattereiden kummilapsiksi. Lue lisää: Kulttuurin kummilapset

Tällä sivustolla on käytössä evästeitä eli keksejä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lue lisää evästeiden käytöstä sivuillamme täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tietosuojalauseke/

OK