fbpx

Ajankohtaista

Nyt myynnissä: SAMPO 2021 Festivaalin avajaisesityksen liput: Kuuma Ankanpoikanen: Funny! Nappaa liput Esityskalenteri-sivulta! Myynnissä myös lippuja syksyn esityksiin pk-seudun kulttuuritaloissa.


Pöytäteatterin maailma -opastusvideosarjan ensimmäisen osan voi katsoa ilmaiseksi Työpajat ja kurssit -sivulta. Koko sarjan voi ostaa edulliseen hintaan Puodin sivuilta. Sieltä löytyy myös Nukketeatterisatuja luettuna!


Teatteri on toistaiseksi suljettu. Saat tarvittaessa yhteyden meihin puhelimitse tai sähköpostitse (kts Yhteystiedot). Lomailemme kesä-heinäkuussa, joten tuotetilausten toimituksissa ja lippuvarausten vahvistamisessa voi olla viiveitä. Sähköpostilla tavoittaa!


Peruuntuneisiin esityksiin syksyllä 2020 ostettujen lippujen käyttöaikaa on jatkettu. Kun esitykset pääsevät jälleen alkamaan, aiemmin ostettuja lippuja on mahdollista käyttää kuukauden ajan esitysten alkamisesta. Sama pätee myös syksyn 2020 sulun aikana vanhentuneisiin lahjalippuihin.


Nukketeatteri Sampo on mukana Helsingin kaupungin Kulttuurin kummilapset -hankkeessa. Vuonna 2021 syntyvät helsinkiläisvauvat kutsutaan teattereiden kummilapsiksi. Lue lisää: Kulttuurin kummilapset

Copy link
Powered by Social Snap

Tällä sivustolla on käytössä evästeitä eli keksejä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lue lisää evästeiden käytöstä sivuillamme täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tietosuojalauseke/

OK