fbpx

Teatterimme

Duppis verhonraossa

Nukketeatteri Sampo on vuonna 1977 perustettu helsinkiläinen ammattinukketeatteri.

Teatteri sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Erottajankatu 7, sisäpihalla toisessa kerroksessa.

Lastenvaunut voi jättää sisäpihalle.

Hissi löytyy toisen sisäänkäynnin yhteydestä osoitteesta Erottajankatu 7 A – soita Sampon summeria. Valitettavasti sisäänkäynti ei ole täysin esteetön. Mikäli saatat tarvita apua, ota toki yhteyttä jo ennakkoon!

Teatterin yhteydessä toimii Sampon Satumainen kahvila, joka on avoinna teatterin aukioloaikojen mukaan.

Seuraa Sampoa somessa: 

 

Sukella satujen maailmaan!

Sampo on kaikille avoin nukketeatterikeskus, johon voi tulla koko perheen voimin viettämään aikaa ja nauttimaan mukavasta ilmapiiristä, esityksistä ja muusta toiminnasta. Lapsille löytyy aina mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää.

Esiinnymme säännöllisesti myös kulttuuri- ja monitoimitaloissa ympäri pääkaupunkiseutua. Monia esityksiämme voi tilata päiväkoteihin, kouluihin sekä erilaisiin lasten- ja perhetapahtumiin.

Nukketeatteri Sampon runsas tekijä- ja taiteilijajoukko koostuu musiikin, nukketeatterin ja kuvataiteen monipuolisista ammattilaisista, joilla on vankka kokemus taiteen alalta, sekä vahva halu tehdä työtä lastenkulttuurin puolesta. Haluamme tehdä parhaamme, jotta jokaiselle katsojalle, niin lapselle kuin aikuiselle, käynti teatterissamme jättäisi hyvän mielen elämysjäljen sydämeen!

Ohjelmistomme on runsas ja monipuolinen. Esityksissä käsitellään niin lapsille kuin aikuisillekin tärkeitä keskinäisen vuorovaikutuksen ja toisista välittämisen teemoja mielikuvituksen, ilon, ja huumorin keinoin. Monista esityksistämme onkin jo vuosien myötä ehtinyt muodostua yleisöllemme rakkaita klassikoita, joita tullaan katsomaan uudestaan vuodesta toiseen.

Perustamisestaan asti Nukketeatteri Sampon esitykset ovat välittäneet laulujen, runojen, tarinoiden, ja musiikillisen nukketeatteri-ilmaisun keinoin iloa ja elämyksiä kaikenikäisille katsojille ja kuulijoille. Sampon esityksissä elävä musiikki näyttelee olennaista osaa. Vuodesta 1977 lähtien ovat muusikot esiintyneet näytöksissämme yhdessä nukeillanäyttelijöiden kanssa ja luoneet taiteiden välisiä mieleenpainuvia kokemuksia, nyt jo yli miljoonalle katsojalle. Esityksissä kuultavat laulut ovat tulleet tutuksi suurelle yleisölle myös Nukketeatteri Sampon julkaisemien lukuisien lastenlevyjen kautta.

Nukketeatteri Sampossa on myynnissä kirjallisuutta, äänitteitä ja nukketeatterivälineistöä kotien, päiväkotien, koulujen sekä teatteriharrastajien käyttöön.
Tuotteet ovat saaneet osakseen sekä kansallista että kansainvälistä huomiota ja kiitosta. Tuotteita ja lippuja voi ostaa verkkokaupasta tai teatterista näytösten yhteydessä.

Vuodesta 2017 lähtien Nukketeatteri Sampo on järjestänyt vuosittain kansainvälistä SAMPO nukketeatterifestivaalia, jonka ajankohta on yleensä elo-syyskuun vaihteessa. Festivaalin omat sivut löytyvät osoitteesta www.sampofestival.fi.

Nukketeatteri Sampo on luopunut aiemmin Ritarikadulla sijainneesta toimistosta.

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap

Tällä sivustolla on käytössä evästeitä eli keksejä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lue lisää evästeiden käytöstä sivuillamme täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tietosuojalauseke/

OK