fbpx

Kulttuurin kummilapset

Lapsen pää, alapuolella maalaus William ShakespearestaNukketeatteri Sampo on mukana Helsingin kaupungin Kulttuurin kummilapset -hankkeessa yhtenä kuudesta helsinkiläisestä teatterista. Vuonna 2021 toivotamme teatteriimme tervetulleeksi kaikki uudet pienet helsinkiläiset vauvat perheineen! Kummilapset pääsevät joka vuosi ilmaiseksi osallistumaan kahteen teatteritapahtumaan aina siihen asti, kun menevät kouluun. Emme malta odottaa!

Esityksemme Pipu liittyy hankkeeseen, ja sitä pääsevätkin vuonna 2021 syntyvät vauvat katsomaan teatterissamme ja kaupungin kulttuuritaloissa.

Kummilapset saavat kutsun neuvolakäynnin yhteydessä ja voivat ilmoittautua Kummilapsi-hankkeen nettisivujen kautta mukaan!

 

Kulttuurin kummilapset

Jokaisella vuonna 2020 tai sen jälkeen syntyvällä helsinkiläisellä lapsella on kummina kulttuuritoimija, jonka kautta lapsi ja hänen perheensä saa henkilökohtaisen kosketuksen taiteeseen ja kulttuuriin. Kulttuurikummi kutsuu lapsen joka vuosi vähintään kahteen tapahtumaan. Kummius määräytyy lapsen syntymävuoden mukaan. Vuonna 2021 syntyvien helsinkiläisvauvojen kulttuurikummeina toimivat helsinkiläiset teatterit.

Esitykset ovat tunnelmallisia ja kiireettömiä taidetuokioita lapsille ja heidän lähiaikuisilleen. Ne suunnitellaan lapsen ikä huomioiden ja ne soveltuvat kaikille perheille kielitaidosta ja kulttuuritaustasta riippumatta. Tapahtumat ovat maksuttomia ja niitä järjestetään eri puolilla Helsinkiä. Kummius jatkuu siihen asti, kunnes lapsi aloittaa koulun.

Jos lapsi asuu Helsingissä ja on syntynyt vuonna 2020 tai sen jälkeen, hänet voi ilmoittaa kummilapseksi osoitteessa www.kummilapset.hel.fi. Kulttuurin kummilapset -palvelua hallinnoi Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala.

Kulttuurikummeina vuonna 2021 syntyville helsinkiläisvauvoille toimivat:
Helsingin Kaupunginteatteri, Suomen Kansallisteatteri, Nukketeatteri Sampo, Teatteri ILMI Ö., Q-teatteri sekä Svenska Teatern.

Kulttuurin kummilapset -palvelua hallinnoi Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ja sitä tukee Jane ja Aatos Erkon säätiö.

Lisätietoja:
kummilapset.hel.fi
kulttuurin.kummilapset@hel.fi

Lisätietoja myös Helsingin kaupungin sivujen tiedotteesta: linkki hel.fi-sivuille

 

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap

Tällä sivustolla on käytössä evästeitä eli keksejä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lue lisää evästeiden käytöstä sivuillamme täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tietosuojalauseke/

OK