Lipunmyynnin käytännöt

Esityskalenteri ja liput Varaukset


Lippujen hinnat  –  Lipunmyynti  –  Lippujen toimitus ja käyttö  –  Lippujen siirtäminen  –  Lahjakortit  –  Ikäsuositukset

Lippuja voi ostaa sivulta Esityskalenteri ja liput. Nukketeatteri Sampolla on oma lipunmyynti, ja lippuja esityksiimme voi ostaa vain meiltä.

Lippuvaraukset puhelimitse 020 735 2235 tai sähköpostitse osoitteesta toimisto@nukketeatterisampo.fi (sähköposti-ikkuna avautuu, jos klikkaat linkkiä “Varaukset” ylempänä).

 

Lippujen hinnat

Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€ / hlö, ja arkiaamuisin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta.

Myynnissä on myös kannatuslippuja (20€) kaikkiin omiin esityksiimme. Kannatuslippu oikeuttaa paikkaan esityksessä samoin kuin tavallinen lippu. Ostamalla kannatuslipun tuet teatterin toimintaa.

Ryhmäliput: Arkiaamuisin ohjatut lapsiryhmät 12€/lapsi, ohjaajat 1€. Helsingin kaupungin työntekijät ryhmiä ohjatessa maksutta. Ryhmäliput varataan puhelimitse tai sähköpostitse.

Aikuisten Sampo -esitysten, vierailujen ja festivaaliesitysten hinnat vaihtelevat. Mahdollinen ikäsuositus mainitaan esityksen yhteydessä.

Teatterialan kortilla saa omasta lipusta 3€ alennusta (liput vain varauksella tai ovelta, ei verkkokaupasta).

Sampossa voi maksaa käteisellä, pankki- ja luottokortilla sekä kulttuurieduilla: Edenred, Smartum ja ePassi.
Kulttuuriedulla voi maksaa oman lipun, mutta ei muiden lippuja, ja se on käytössä vain paikan päällä, ei verkkosivuilla. Muistathan myös varata paikat esitykseen ennen kuin tulet teatteriin!

 

Lipunmyynti

Lipunmyynti sijaitsee teatterilla, Erottajankatu 7 ja on avoinna teatterin aukioloaikoina. Lippuja voi ostaa verkosta tai varata sähköpostitse.

Sampolla on oma lipunmyynti kaikissa avoimissa näytöksissä myös muualla kuin omissa tiloissa. Kulttuuritaloissa lipunmyynti aukeaa 45 minuuttia ennen esityksen alkua. Paikan päällä voi ostaa lippuja vain kyseiseen näytökseen. Muut lipunmyyntitahot eivät myy lippuja Sampon esityksiin.

Lippujen toimitus ja käyttö

Verkkopuodista ostetut liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Jos lippuja ei kuulu, kannattaa tarkistaa roskapostikansio.

Verkkoliput käyvät sellaisenaan pääsylippuna esitykseen. Lippuja ei tarvitse tulostaa, vaan ne voi näyttää mobiililaitteen ruudulta tullessaan esitykseen. Verkkoliput löytyvät tarvittaessa myös nimellä teatterin lipunmyynnistä.

HUOM! Sähköpostien hotmail.com ja hotmail.fi käyttäjille liput eivät aina mene perille, johtuen Hotmailin roskapostisuodattimista, jotka blokkaavat kokonaan verkkopuodin osoitteen puoti@nukketeatterisampo.fi. Tämän osoitteen lisääminen oman sähköpostin osoitekirjaan useimmiten kuitenkin auttaa. Mikäli maksu on mennyt läpi, liput löytyvät joka tapauksessa meiltä lipunmyynnistä nimellänne. Jos haluatte varmistua asiasta, voitte olla yhteydessä toimistoon.

Lippujen siirtäminen

Jos et jostain syystä pääsekään esitykseen, verkosta ostetut liput voi siirtää myöhempään esitykseen ottamalla yhteyttä ETUKÄTEEN puhelimitse tai sähköpostitse. Liput voi siirtää käytettäväksi puolen vuoden sisällä alkuperäisestä esityspäivästä.

Loppuunmyydyistä esityksistä mahdollisesti vapautuneita lippuja voi myös tiedustella puhelimitse tai sähköpostitse.

Lahjakortit

Myynnissä on myös lahjalippuja (15€/kpl), kimppalippuja (4 hlöä 50€, kausituote) sekä lahjakortteja (arvo vapaasti määriteltävissä, voi käyttää lippujen lisäksi kahvilan tai puodin tuotteisiin). Voimassa vuoden ostopäivästä. Myymme myös kausikortteja, jotka ovat voimassa yhden kauden (kevät/syksy). Kausilipun hinta on 60€.
Muistathan varata paikan ennakkoon sähköpostitse tai puhelimitse (ei verkkosivuilla).

Ikäsuosituksista

Esityksemme sopivat kaikenikäisille katsojille, ja osaan esityksistä merkitty ikäsuositus on todella vain sitä – suositus. Sinä itse tiedät parhaiten, jaksaako lapsesi keskittyä esitykseen vai ei. Mitään pelottavaa sisältöä esityksissämme ei ole. Osa esityksistä sopii mainiosti myös alakouluikäisille. Kaikissa esityksissä on elävä musiikki, mikä auttaa useimpia lapsia keskittymään. Jos olet epävarma, sopiiko esitys sinun lapsellesi, voit aina kysyä meiltä sen sisällöstä tarkemmin.

Aikuisten esitysten ikäsuositukset vaihtelevat, mutta useimmiten aikuisten esitykset sopivat n. 12-14-vuotiaalle. Tarkista ikäsuositus esityksen tiedoista.

Tällä sivustolla on käytössä evästeitä eli keksejä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lue lisää evästeiden käytöstä sivuillamme täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tietosuojalauseke/

OK