fbpx

Teemapäivät ja projektit

Taidekasvatukselliset teemapäivät

Nukketeatteri Sampo järjestää joka viikko avointa taidekasvatustoimintaa. Musiikkimaanantai ja teatteritorstai joka viikko, tarinatiistai, kirjakeskiviikko satunnaisemmin, peliperjantai joka kuun ensimmäinen perjantai. Vapaa pääsy (lukuunottamatta nukketeatterimuskaria).

HUOM: Toimintaa ei toistaiseksi järjestetä. Mikäli kokoontumisrajoitukset poistuvat, järjestämme toimintaa mahdollisuuksien mukaan.

 

Nukketeatterimuskari

Muskari on joka maanantai kello 10.30. Ei ikärajoja!

Tulossa jälleen keväällä 2021!

Muskarissa lauletaan ja soitetaan eri soittimilla, leikitään laululeikkejä, opitaan lauluja ja harrastetaan musiikkiliikuntaa. Siellä pääsee myös osallistumaan pieniin nukketeatteriesityksiin, joita opettaja rakentaa melkein joka muskarikerran aikana. Muskarissa ollaan vanhempien kanssa. Kesto n. 30 min.
Nukketeatterimuskaria vetää varhaisiän musiikkikasvattaja Sanna Ilkka.

Mukaan voi tulla kertamaksulla silloin kun sinulle sopii, kertamaksu 8€ / osallistuva lapsi. Ryhmä pidetään pienenä ja mukaan mahtuu 10 lapsi + aikuinen -paria.

Muskarikerran maksun voi maksaa ennakkoon verkossa täällä: Esityskalenteri

Musiikkimaanantaisin Sampossa soi Sampon julkaisema musiikki koko päivän.


Tarinatiistai

Tarinatiistaissa kerrotaan ja piirretään satuja ja tarinoita ympäri maailmaa. Joukossa saattaa olla joku tuttukin satu! Lisätietoa kevään aikana tällä sivulla ja facebookissa.

 


Kirjakeskiviikko

Keskiviikkoisin aulagallerian valtaavat kirjat! Galleriassa toimii kirjanvaihtopiste koko päivän – tuo oma kirjasi vaihtoon, vie kotiin uusi tuttavuus! Kutsumme silloin tällöin myös kirjailijavieraita. Kenet sinä haluaisit nähdä kirjailijavieraana? Kerro se meille sähköpostilla!


Teatteritorstai

Teatteritorstaisin pääsee tutustumaan nukketeatterin tekemisen kiehtovaan maailmaan. Esityksen jälkeen on taiteilijatapaaminen (esitysaikataulusta johtuen osa tapaamisista on perjantain esityksen yhteydessä). Järjestämme myös nukketeatterityöpajoja ja muita teatteriin liittyviä kohtaamisia. Tervetuloa tutustumaan nukketeatterin maailmaan ja tekemään oma pöytäteatterinukke!

Taiteilijatapaamiset

Kysy, ihmettele, kuulostele, kerro omia ideoita! Taiteilijatapaaminen on mahdollisuus kohtaamiseen. Kysymyksiä voit miettiä jo ennen teatteriin tulemista.

Ryhmille taiteilijatapaamisia voidaan järjestää pyynnöstä minkä tahansa esityksen yhteyteen.


Peliperjantai

on joka kuun ensimmäinen perjantai! Peliperjantaisin voi Sampoon tulla vapaasti viettämään aikaa ja pelaamaan lautapelejä. Kahvilan pöydät toimivat pelilautoina. Ota kaveri mukaan!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap

Tällä sivustolla on käytössä evästeitä eli keksejä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lue lisää evästeiden käytöstä sivuillamme täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tietosuojalauseke/

OK