Teemapäivät ja projektit

Taidekasvatukselliset teemapäivät

Nukketeatteri Sampo järjestää myös avointa taidekasvatustoimintaa. Toistaiseksi vain Teatteritorstain taiteilijatapaamiset ja muu niihin liittyvä toiminta on käynnissä.

 

Teatteritorstai

Teatteritorstaisin pääsee tutustumaan nukketeatterin tekemisen kiehtovaan maailmaan. Esityksen jälkeen on taiteilijatapaaminen. Järjestämme myös nukketeatterityöpajoja ja muita teatteriin liittyviä kohtaamisia. Tervetuloa tutustumaan nukketeatterin maailmaan!

Taiteilijatapaamiset

Kysy, ihmettele, kuulostele, kerro omia ideoita! Taiteilijatapaaminen on mahdollisuus kohtaamiseen. Kysymyksiä voit miettiä jo ennen teatteriin tulemista.

Syksyllä 2022 taiteilijatapaamisia järjestetään pääsääntöisesti joka torstai aamun esityksen jälkeen.

Ryhmille taiteilijatapaamisia voidaan järjestää pyynnöstä minkä tahansa esityksen yhteyteen.


Musiikkimaanantai, Tarinatiistai, Kirjakeskiviikko ja Peliperjantai ovat muita avoimen taidekasvatustoiminnan muotoja, joita olemme järjestäneet. Pyrimme järjestämään näitä tilanteen salliessa myös tulevaisuudessa – ilmoitamme erikseen toiminnan käynnistymisestä uudelleen.

 

Tällä sivustolla on käytössä evästeitä eli keksejä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lue lisää evästeiden käytöstä sivuillamme täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tietosuojalauseke/

OK