Välineistö omien nukketeatteriesitysten tekemiseen

Pöytäteatteripaketti on koottava nukketeatterivälineistö kotiin, päiväkotiin, muskariin ja kouluun. Kokonaisuuteen kuuluvat erikseen koottavat nuket ja lavasteet & rekvisiittaa 18 eri tarinaan. Materiaalina kestävä, paksu kartonki.

Paketti sisältää Esitys alkaa! –kirjan, johon on koottu 18 kansansatua.
Sadut on sovitettu nukketeatteriesityksen muotoon.

Saatavana myös ruotsin ja englannin kielellä, tällöin paketin mukana tulee joko Dockteatersagor- tai Stories for Puppet Theater -kirja (Esitys alkaa! -kirjan sijasta).

Mikäli haluat tilata paketin ruotsinkielisellä tai englanninkielisellä kirjalla, mainitse siitä ostoskorissa kohdassa Tilauksen kommentit!

 

Pöytäteatteri on ilahduttanut vuodesta 1986 jo kymmeniä tuhansia lapsia ja lasten parissa työskenteleviä aikuisia. Sen avulla monet ovat saaneet ensikosketuksen omien nukketeatteriesitysten tekemiseen.

Pöytäteatteripaketin ovat suunnitelleet ja valmistaneet Maija Baric ja Camilla Mickwitz. Alunperin se julkaistiin yhteistyössä Mannerheimin lastensuojeluliiton kanssa (1986).
Tuotanto Nukketeatteri Sampo.

Paketissa tulevien nukkien ja lavasteiden kokoamista varten tarvitaan lisäksi

  • tikkuja nukkien rakentamiseen – kahvinsekoittimia / grillitikkuja / pitkiä askartelutikkuja tai vastaavia
  • sakset
  • liimaa – esim. erikeeper tai muu askarteluliima
  • pyykkipoikia

Kaipaatko vinkkejä aloittamiseen? Tilaa Pöytäteatterin maailma -opastusvideosarja! Puodissa myynnissä myös nukketeatterisatuja äänitteinä!

Equipment for making your own puppet shows

Puppet theater equipment for home, kindergarten, music play school and school. The set includes puppets and scenery & props for 18 different stories, to be assembled yourself. Made of durable, thick cardboard.

Package includes a story book, which contains 18 folk tales.
The fairy tales are adapted to the form of a puppet show.

Also available in Swedish and English.

If you want to order the package with a book in Swedish or English, mention it in the shopping cart under order comments!

 

Since 1986, the table theater package has delighted tens of thousands of children and adults working with children. With it, many have gained first contact for making their own puppet shows.

The table theater package has been designed and made by Maija Baric and Camilla Mickwitz, in collaboration with Mannerheimin lastensuojeluliitto. Production Puppet Theater Sampo.

To assemble the puppets and sets that come in the package, you also need:

  • sticks for building puppets – coffee blenders / grill sticks / long craft sticks or similar
  • scissors
  • craft glue
  • clothes pegs

Need tips to get started? We offer the Table Theater World tutorial video series in Finnish (translations planned!).

You can also find Puppet tales as recordings in Finnish in the store.

 

Kuvaus

Kaikki tuotteemme on mahdollista tilata myös laskulla. Tässä tapauksessa ole hyvä ja laita viestiä sähköpostitse: toimisto@nukketeatterisampo.fi.

Tuote toimitetaan postipakettina. Jos tilaat samalla muita tuotteita, näkyy valittavana toimitustapana myös “Toimitus kirjeenä”. Kun valitset toimitustavaksi “Toimitus pakettina”, pääset itse valitsemaan toimituspisteen – vaikka lähimpään postin pakettiautomaattiin. Mikäli toimituspistettä ei ole valittu, tuote lähetetään osoitteen perusteella noudettavaksi Postin palvelupisteestä.