Kurssit

Liima ja lankakeräNukketeatteri Sampo on luonut ainutlaatuisen nukketeatteritaidekasvatusmenetelmän ja on yli 35 vuoden aikana kouluttanut erilaisten kurssien ja työpajojen kautta kymmeniätuhansia lapsia ja aikuisia nukketeatterin maailmaan.

Teatteri on julkaissut taidekasvatustyönsä tueksi myös monipuolista nukketeatterivälineistöä sekä kirjoja, jotka ovat saaneet myös laajaa kansainvälistä huomiota ja joita on käännetty lukuisille eri kielille.

Tarjoamme monipuolisia nukketeatterikursseja niin lapsille kuin aikuisille, joiden kautta pääsee tutustumaan nukketeatterin taikamaailmaan itse tekemällä ja kokemalla.

Pajoissa tutustutaan nukketeatterin kiehtovaan maailmaan ja sen moniin mahdollisuuksiin yhteisen leikin ja luovan toiminnan välineenä.

Syksyllä 2020 kursseja ei järjestetä.

Kurssit pidetään Nukketeatteri Sampossa, Erottajankatu 7, 00130 Helsinki

_______________________________________________________________________________

Työpajoja ja -kursseja voidaan järjestää myös tilauksesta. Kysy lisää 020 735 2232 tai henna.lundberg@nukketeatterisampo.fi.

Haluaisitko järjestää syntymäpäivät Nukketeatteri Sampossa? Synttäreitä voi viettää työpajan merkeissä tai esityksen yhteydessä. Lisätietoja täältä!

Tällä sivustolla on käytössä evästeitä eli keksejä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lue lisää evästeiden käytöstä sivuillamme täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tietosuojalauseke/

OK