Muu toiminta

Nukketeatteri Sampossa tapahtuu esitystoiminnan ohella myös paljon muuta! Tältä sivulta löytyy tietoa Teemapäivistä, synttäreiden järjestämisestä ja Sampon gallerian toiminnasta.

https://nukketeatterisampo.fi/turvallisesti-nukketeatterissa/

 

TAIDEKASVATUKSELLISET TEEMAPÄIVÄT

NUKKETEATTERIMUSKARI MUSIIKKIMAANANTAIN AAMUPÄIVÄSSÄ

Muskari on joka maanantai kello 10.30. Ei ikärajoja!

Syyskausi alkaa 14.9.  ja päättyy joulujuhlaan 30.11.2020 (huom. muuttunut ajankohta).
Syksyn aikana on yhteensä on 10 muskarikertaa.

Muskarissa lauletaan ja soitetaan eri soittimilla, leikitään laululeikkejä, opitaan lauluja ja harrastetaan musiikkiliikuntaa. Siellä pääsee myös osallistumaan pieniin nukketeatteriesityksiin, joita opettaja rakentaa melkein joka muskarikerran aikana. Muskarissa ollaan vanhempien kanssa. Kesto n. 30 min.
Nukketeatterimuskaria vetää varhaisiän musiikkikasvattaja Sanna Ilkka.

Mukaan voi tulla kertamaksulla silloin kun sinulle sopii, kertamaksu 8€ / osallistuva lapsi. Ryhmä pidetään pienenä ja mukaan mahtuu 10 lapsi + aikuinen -paria.

Muskarikerran maksun voi maksaa ennakkoon verkossa täällä: Ohjelmisto

Musiikkimaanantaisin Sampossa soi Sampon julkaisema musiikki koko päivän.

 

TARINATIISTAI

Tarinatiistaissa kerrotaan ja piirretään satuja ja tarinoita ympäri maailmaa. Joukossa saattaa olla joku tuttukin satu! Lisätietoa kevään aikana tällä sivulla ja facebookissa.

 

KIRJAKESKIVIIKKO

Keskiviikkoisin aulagallerian valtaavat kirjat! Galleriassa toimii kirjanvaihtopiste koko päivän – tuo oma kirjasi vaihtoon, vie kotiin uusi tuttavuus! Kutsumme silloin tällöin myös kirjailijavieraita. Kenet sinä haluaisit nähdä kirjailijavieraana? Kerro se meille sähköpostilla!

 

TEATTERITORSTAI

Teatteritorstaisin pääsee tutustumaan nukketeatterin tekemisen kiehtovaan maailmaan. Esityksen jälkeen on taiteilijatapaaminen (esitysaikataulusta johtuen osa tapaamisista on perjantain esityksen yhteydessä). Järjestämme myös nukketeatterityöpajoja ja muita teatteriin liittyviä kohtaamisia. Tervetuloa tutustumaan nukketeatterin maailmaan ja tekemään oma pöytäteatterinukke!

TAITEILIJATAPAAMISET 

Kysy, ihmettele, kuulostele, kerro omia ideoita! Taiteilijatapaaminen on mahdollisuus kohtaamiseen. Kysymyksiä voit miettiä jo ennen teatteriin tulemista.

Tietoa syksyn 2020 taiteilijatapaamisista tulossa.

Ryhmille taiteilijatapaamisia voidaan järjestää pyynnöstä minkä tahansa esityksen yhteyteen.

 

PELIPERJANTAI

on joka kuun ensimmäinen perjantai! Peliperjantaisin voi Sampoon tulla vapaasti viettämään aikaa ja pelaamaan lautapelejä. Kahvilan pöydät toimivat pelilautoina. Ota kaveri mukaan!

____________________________________________________________________________________________________

SYNTYMÄPÄIVÄT NUKKETEATTERI SAMPOSSA

Vietä ikimuistoiset syntymäpäiväjuhlat Nukketeatteri Sampon Satumaisessa kahvilassa!

Juhlat kahvilan aukioloaikoina 10€/hlö sisältäen synttärimenun. Synttärit on siis mahdollista järjestää milloin tahansa kahvilan aukioloaikoina ilman erillistä ohjelmaa.

Juhlaväen kanssa voi tulla katsomaan teatteriesitystä, jota ennen tarjoillaan syntymäpäivämenu kahvilassa (voi olla myös esityksen jälkeen). Kesto yhteensä max 2h.
Vieraille varataan vierekkäiset paikat teatterista ennakkoon ilmoitetulle henkilömäärälle.
Teatterilippu 10€/hlö (norm. 12€).

Synttärijuhliin on mahdollista sisällyttää myös nukketeatteriin liittyvä paja, jossa juhlavieraat pääsevät tekemään oman nuken.
Työpajan hinta 220 € (max 15hlö).

Esimerkkejä hinnoista: 

Synttärit Sampon synttärimenulla 10 henkilölle (ei sisällä ohjelmaa): 100€
Teatteriesitys ja synttärimenu 10 henkilölle: 200€
Nukketeatteripaja ja synttärimenu
– 10 henkilölle: 320€
– 15 henkilölle: 370€
Teatteriesitys, nukketeatteripaja ja synttärimenu 10 henkilölle: 420€

Synttärimenuun kuuluu: makeisia, keksejä, sipsejä, dipattavia vihanneksia, ja mehu/limsa/vesi. Lisäksi joko pannukakkua hillolla ja jäätelöllä tai jäätelökakku (jos haluatte molemmat, menun hinta on 12€/hlö). Halutessasi voit tuoda omia tarjoiluja.

Lisätiedot ja varaukset toimisto@nukketeatterisampo.fi,
p. 020 735 2235 / 020 735 2232
__________________________________________________________________________________________________________________________________

Nukketeatteri Sampon galleria on nyt Sininen galleria!

Galleriassa on vaihtuvia kuvitusnäyttelyitä.

Galleria avoinna ti-pe klo 9.30-16.30, sekä esitysten yhteydessä.

________________________________________________________________________

Tällä sivustolla on käytössä evästeitä eli keksejä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lue lisää evästeiden käytöstä sivuillamme täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tietosuojalauseke/

OK