Töihin Nukketeatteri Sampoon?

Haemme uusia työntekijöitä!

Nukketeatteri Sampo etsii myynnin ja markkinoinnin osaajaa, joka palaa halusta työskennellä inspiroivassa ilmapiirissä lastenteatterissa – oletko se sinä?

Markkinoinnin ja myynnin osaaja

Etsimämme henkilö suunnittelee ja toteuttaa markkinointia ja esitysten ja palveluiden myyntiä osana tiimiä.

Työssäsi vastaat yhteydenpidosta eri sidosryhmien ja yhteistyökumppanien suuntaan sekä sisällön tuottamisesta eri kanaviin suhteessa yleisöön ja mediaan. Teet työtäsi itsenäisesti, mutta tukenasi on kokenut viestintätiimi.
Tärkein osa työtäsi on esitysten ja palveluiden myynti katsojille ja sidosryhmille. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön. Olet vastuullinen ja ulospäin suuntautunut ryhmätyöhön tottunut osaaja.

Myynnin ja markkinoinnin osaajana sinulta odotetaan luonnollisesti hyvää ja nopeaa tekstin tuottamista sekä tekstinkäsittelytaitoa. Myyntityössä olet sinnikäs ja johdonmukainen, tulostavoitteellinen sekä rohkeasti uusia palveluita suunnitteleva. Markkinointi-, viestintä- ja myyntikokemus tapahtuma- tai kulttuurialalta katsotaan eduksi.

Markkinoinnin, viestinnän ja myynnin osaajan tehtävä on kokoaikainen, mahdollisuus myös 80 % työaikaan. Nukketeatteri Sampo tarjoaa sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen taiteen ja lastenkulttuurin alalla, kiinnostavan toimintaympäristön ja mukavan sekä eteenpäin suuntautuneen pienen työyhteisön tueksesi. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Saat myös työterveyshuollon.

Nukketeatteri Sampo noudattaa Teatterialan työehtosopimusta.

Tehtävään liittyy myös kansainvälinen yhteistyö sekä esitysten myyminen kansainvälisille nukketeatterifestivaaleille.

Arvostamme itsenäistä otetta ja aktiivisuutta ideoiden rakentamisessa ja konseptoinnissa, sekä kykyä viedä ideoita käytäntöön. Osaat vakuuttaa niin olemuksellasi kuin kommunikoinnillasi. Erinomaisen suullisen ja kirjallisen suomenkielisen ilmaisun lisäksi hallitset hyvin englannin kielen. Muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Lähetä hakemus, joka sisältää CV:n, itsesi esittelyn kirjallisesti ja/tai videon muodossa (kesto noin minuutti) sekä palkkatoiveesi 15.4.2022 mennessä henna.lundberg@nukketeatterisampo.fi otsikolla ”työhakemus”.
Kirjallisten liitteiden tulee olla pdf-muodossa ja videon mp4 tai mov muodossa.
Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa arkisin klo 10-15 Henna Lundberg, p. 020 735 2232

www.nukketeatterisampo.fi, www.sampofestival.fi

Tällä sivustolla on käytössä evästeitä eli keksejä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lue lisää evästeiden käytöstä sivuillamme täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tietosuojalauseke/

OK