Esityskalenteri ja liput

 

Lipun hinta on kaikille sama. Liput toimitetaan sähköpostitse. Alle 1-vuotiaat maksutta - muista kuitenkin ilmoittaa tilauksen lisätiedoissa, jos mukana on vauva!
* esityksen jälkeen taiteilijatapaaminen
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tonttupaja

4.12.2022 @ 15:15

Liput

TONTTUPAJA


Tässä pajassa tehdään tonttu, joka on keppinukke. Tonttuja on niin monenlaisia!  Tule mukaan suunnittelemaan oma tonttusi ja laitetaan sitten piippalakki heilumaan.

”Soita sormia naksuttele, kyllä me tontut tanssitaan!”

Tervetuloa tonttuilemaan, myös aikuiset ! Ohjaaja: Anne Lihavainen.

 Ikäsuositus 4v ylöspäin. Alle kouluikäiset vanhempien seurassa. 


HINTA 18€/osallistuja.
Jokainen oman tontun tekevä osallistuja tarvitsee oman lipun työpajaan – avustavat aikuiset eivät tarvitse lippua, mikäli eivät tee omaa tonttua.

Ennen työpajaa on Joulu tulla jollottaa -esitys klo 14. Voit ostaa myös yhteislipun esitykseen ja työpajaan hieman edullisemmin: esitys + työpaja yhteensä 30€! (kts. esityskalenteri)

Lisätietoa esityksestä:

JOULU TULLA JOLLOTTAA

”Joulu tulla jollottaa, hyvän mielen hyrinässä!” Mukaansatempaava jouluinen nukketeatterikonsertti, joka on luonut joulumieltä jo vuosien ajan! Yhdessä hellyttävän Duppaduulix-koiran, tonttuystävien ja muusikoiden seurassa valmistaudutaan joulun tunnelmaan. Tässä konsertissa viihtyvät kaikenikäiset musiikin ja nukketeatterin ystävät. Saa laulaa mukana! Kesto 45 minuuttia.

Käsikirjoitus, ohjaus, nuket, laulut: Maija Barić

Lavastus ja puvut: Suvi Ylinen

Esittää: Tuuli Saarnio/Jenni Rahunen, Iivo Barić, Antero Reinistö, Sanna Kaisa Sundström/Veera Kuisma

Kuvat: Uupi Tirronen

Esityksen musiikki saatavana cd-levynä.

Esitys on tilattavissa myös päiväkotiin, kouluun sekä erilaisiin tapahtumiin. Kysy lisää: Henna Lundberg, 020 735 2232, henna.lundberg[at]nukketeatterisampo.fi

Tiedot

Päivämäärä:
4.12.2022
Aika:
15:15

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin
020 735 2235

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available