Esityskalenteri ja liput

 

Nykyinen taloustilanne kurjistaa entisestään etenkin lasten mahdollisuutta tutustua teatteriin. Omana kädenojennuksenaan Nukketeatteri Sampo lanseeraa loppuvuoden ajaksi lipuille alennuskampanjan. Kampanjan aikana (4.9. – 31.12.2024) Sampon omiin, arkiaamujen esityksiin pääsee puoleen hintaan 6 €/hlö. Iltaisin ja viikonloppuisin 15€ / henkilö. Lisäksi myynnissä myös kannatuslippuja (20€) kaikkiin omiin esityksiin. Liput toimitetaan sähköpostitse. Alle 1-vuotiaat maksutta - muista kuitenkin ilmoittaa tilauksen lisätiedoissa, jos mukana on vauva!
* esityksen jälkeen taiteilijatapaaminen
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Teatterileiri alakoululaisille

4.6. @ 09:006.6. @ 15:00

180,00€
Liput

SAMPON TEATTERILEIRI kutsuu tutustumaan nukketeatterin ihmeelliseen maailmaan!

Nukketeatteri Sampo järjestää kesäleirin alakoululaisille kesäkuussa 2024!

Päiväleiri on suunnattu 7-10-vuotiaille lapsille ja pidetään Nukketeatteri Sampon tiloissa Helsingissä, Erottajankatu 7:ssä.

Teatterileirin kesto on kolme päivää, tiistaista torstaihin 4.-6.6.2024.

Päivittäinen leiriaika on kello 9-15.

ILMOITTAUDU MUKAAN 10.5. MENNESSÄ (huom. ilmoittautumisaikaa on jatkettu)!


TEATTERILEIKKEJÄ, TARINOITA, MUSIIKKIA JA YHTEISTÄ TEKEMISTÄ

Viikon aikana leiriläiset pääsevät kurkistamaan nukketeatterin kulissien taakse. Ohjelmassa on monenlaista teatteriin liittyvää tekemistä: leiriläiset pääsevät tutustumaan varjoteatteriin, pöytäteatteriin ja yksinkertaisiin lankamarionetteihin, rakentamaan nukkeja itse ja oppimaan, miten niillä näytellään, miten esitys rakennetaan ja mitä kaikkea siihen kuuluu.

Ohjelmaa rakennetaan myös yhdessä kaikkien leiriläisten kesken. Jokaiselle löytyy jotain mukavaa tekemistä teatterin eri osa-alueilta. Leiripäivän aikana on myös aikaa vapaalle leikille. Kaikki leirin aikana tekemänsä nuket ja tarvikkeet leiriläiset saavat viedä leirin päätyttyä kotiin.

Viikko huipentuu torstaina iltapäivällä leiriläisten omaan teatteriesitykseen, johon jokainen saa halutessaan osallistua ja jota vanhemmat ja ystävät ovat tervetulleita katsomaan.

Leirin vetäjinä toimivat Nukketeatteri Sampon Anne Lihavainen (nukeillanäyttelijä, nukenrakentaja, varhaiskasvattaja) ja Satu Lankinen (muusikko, nukeillanäyttelijä).

Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta teatterista. Leirille otetaan enintään 8 osallistujaa. Minimimäärä leirille, jotta se toteutuu, on viisi osallistujaa.

 

HINTA

Leirin hinta on 180 euroa/osallistuja.

Hinta sisältää lounaan ja välipalan, ohjattua toimintaa, materiaalit sekä vakuutuksen.

Varsinainen leiriaika on kello 9-15, mutta tarpeen mukaan leiriläiset voivat saapua jo kello 8.30 ja poistua klo 15.30. Keittolounas tarjotaan paikan päällä n. klo 11-11.45 välillä ja välipala on noin klo 14. Mikäli lapsi saa poistua itsenäisesti, tarvitsemme tästä vanhemmilta tiedon.


LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET

Ilmoittautumiset perjantaihin 10.5.2024 mennessä joko maksamalla leirimaksu tässä tai sähköpostitse tai puhelimitse (jolloin lähetämme laskun).

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoitamme leirin toteutumisesta ilmoittautuneille 15.5. mennessä.

toimisto@nukketeatterisampo.fi
puh. 020 735 2235

 

Tiedot

Alkaa:
4.6. @ 09:00
Loppuu:
6.6. @ 15:00
Hinta:
180,00€

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin
020 735 2235

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available