Esityskalenteri ja liput

 

Nykyinen taloustilanne kurjistaa entisestään etenkin lasten mahdollisuutta tutustua teatteriin. Omana kädenojennuksenaan Nukketeatteri Sampo lanseeraa loppuvuoden ajaksi lipuille alennuskampanjan. Kampanjan aikana (4.9. – 31.12.2024) Sampon omiin, arkiaamujen esityksiin pääsee puoleen hintaan 6 €/hlö. Iltaisin ja viikonloppuisin 15€ / henkilö. Lisäksi myynnissä myös kannatuslippuja (20€) kaikkiin omiin esityksiin. Liput toimitetaan sähköpostitse. Alle 1-vuotiaat maksutta - muista kuitenkin ilmoittaa tilauksen lisätiedoissa, jos mukana on vauva!
* esityksen jälkeen taiteilijatapaaminen
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

SAMPO Festivaali: Babygonia

28.8. @ 10:0010:30

15,00€
Liput

SAMPO Festivaalin ohjelmaa!

Festivaalin avajaisesityksenä nähdään vauvateatteriesitys Babygonia.

Babygoniassa teatteritilaa ei jaeta katsomoon ja näyttämöön vaan vieras astuu sisään esityksen maailmaan – on lupa kulkea rohkeasti esityksen virran mukana tai sitä vastaan, voi katsella kuinka tila muuttuu, osallistua, tunnustella tai vain olla ja kuunnella ääniä ympärillään.

Esityksessä syntyvät mikro- ja makrouniversumit muodostuvat erivärisistä, -kokoisista ja -tuntuisista objekteista. Esiintyjät luovat assosiatiivisia kuvia, sommitelmia, tunnelmia ja tapahtumia live-muusikon avustuksella. Jokainen Babygonia-näytös on ainutlaatuinen.

Lue lisää esityksestä festivaalin sivuilta!

 

Tiedot

Päivämäärä:
28.8.
Aika:
10:00 – 10:30
Hinta:
15,00€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Annantalo
Annankatu 30
Helsinki, Suomi
+ Google Map

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
SAMPO Festival: Babygonia ke 28.8.2024 kello 10 - ensiaamu - Annantalo
15,00
10 available