Esityskalenteri ja liput

 

Nykyinen taloustilanne kurjistaa entisestään etenkin lasten mahdollisuutta tutustua teatteriin. Omana kädenojennuksenaan Nukketeatteri Sampo lanseeraa loppuvuoden ajaksi lipuille alennuskampanjan. Kampanjan aikana (4.9. – 31.12.2024) Sampon omiin, arkiaamujen esityksiin pääsee puoleen hintaan 6 €/hlö. Iltaisin ja viikonloppuisin 15€ / henkilö. Lisäksi myynnissä myös kannatuslippuja (20€) kaikkiin omiin esityksiin. Liput toimitetaan sähköpostitse. Alle 1-vuotiaat maksutta - muista kuitenkin ilmoittaa tilauksen lisätiedoissa, jos mukana on vauva!
* esityksen jälkeen taiteilijatapaaminen
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Fanni

9.2. @ 10:00

12,00€ - 20,00€
Liput

     

Tunnetaitoihin keskittyviin Fanni-kirjoihin perustuva esitys

Palkitun lastenkirjasarjan ihanat hahmot seikkailevat näyttämöllä. Esitys kertoo tunteista ja niiden käsittelystä – siitä, miten tärkeää on oppia ymmärtämään omia tunteitaan ja löytää keinoja toimia niiden kanssa. Tarinan on Fanni-kirjojen pohjalta sovittanut Elina Vehkaoja ja sen on ohjannut Iivo Barić. Nuket on valmistanut Anne Lihavainen. Esityksen videoprojisoinneista ja animaatioista vastaavat Alexandra Vorobjeff ja Mikko Lampinen. 

Fannin ensi-ilta oli 3.5.2023 Nukketeatteri Sampossa.

FANNI

Puistossa kukkaloiston keskellä seikkailevat tunteellinen elefantti Fanni, meneväinen liikeri Ralf ja mustajoutsenet Lilli ja Lenni. Ystävykset ovat rakentaneet puistoon majan ja he aikovat mennä yöretkelle! Mutta voi, kuohuvat tunteet tulevat väliin ja meinaavat sotkea kaiken! Miten tilanteesta selvitään? Millaisia tunteita ystävykset kokevat? Miten he onnistuvat rauhoittumaan? Onneksi kukkavahtimestari Ari tulee apuun tunnelämpömittareineen!

Fanni käsittelee tunnetaitoja, tunteiden nimeämistä ja sitä, mitä tehdä, kun tunteet meinaavat ottaa vallan. Tunnemöykyistä selvitään tunnesäätelyllä, ja siinä auttaa tunnelämpömittari.

 

Esitys on suunnattu lapsille ja perheille, ikäsuositus 3+
(Ikäsuositus on nimenomaan suositus, nuoremmankin lapsen kanssa voi tulla esitystä katsomaan, jos arvelee lapsen jaksavan keskittyä ja nauttivan esityksestä.)

Esityksen kesto on n. 40 min.

 

Käsikirjoitus: Elina Vehkaoja

Ohjaus: Iivo Barić

Näyttämöllä: Elina Vehkaoja, Satu Lankinen, Anne Lihavainen, Antero Reinistö/Iivo Barić

Nuket: Anne Lihavainen

Musiikki ja laulujen sanat: Satu Lankinen, Julia Pöyhönen, Antero Reinistö ja Elina Vehkaoja

Kuvitukset ja animointi: Alexandra Vorobjeff

Videosuunnittelu ja lavastus: Mikko Lampinen

Puvustus: Kristiina Jokinen

Valot ja äänet: Jere Kouhia

Kuvituskuvat: Matti Westerlund

Esityskuvat: Mikko Lampinen

 

Esitys perustuu Julia Pöyhösen ja Heidi Livingstonin kirjoittamiin Fanni-kirjoihin.

Lue lisää Fannista: Fanni Emotions

 

Esitykseen liittyy myös päiväkodeille ja kouluille suunnattu oheismateriaali, jonka pääset lataamaan täältä: Taidekasvatusmateriaalit

 

 

 

Huomioithan, että

  • Lahja- ja kimppalipuilla, lahjakorteilla, kausikorteilla ja virike-eduilla lippuja ei voi ostaa nettisivujen kautta! Ole hyvä ja tee varaus sähköpostitse tai puhelimitse ja lunasta liput saapuessasi esitykseen.
  • Verkosta ostetut liput voi siirtää myöhempään esitykseen ottamalla yhteyttä ETUKÄTEEN puhelimitse tai sähköpostitse.

Kahvilastamme voit nyt tilata tarjoilut myös etukäteen – nautittavaksi joko ennen tai jälkeen esityksen. Tilauslomakkeen löydät kahvilan sivuilta täältä: Sampon Satumainen kahvila

Myynnissä myös kannatuslippuja, jotka toimivat samoin kuin tavalliset teatteriliput. Ostamalla kannatuslipun tuet teatterin toimintaa. Kiitos tuestasi!

Please note the following:

  • You cannot buy tickets with gift tickets, season tickets and employment benefit cards via the website! Please make a reservation by email or phone and claim your tickets when you arrive at the theatre for the performance.
  • Tickets purchased online can be transferred to a later show by contacting us BEFORE THE ORIGINAL PERFORMANCE by phone or email.

Support tickets are also on sale, which work the same as regular theater tickets. By buying a support ticket, you support the operation of the theater. We thank you wholeheartedly for your support!

 

Tiedot

Päivämäärä:
9.2.
Aika:
10:00
Hinta:
12,00€ - 20,00€

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin
020 735 2235

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available