Esityskalenteri ja liput

 

Nykyinen taloustilanne kurjistaa entisestään etenkin lasten mahdollisuutta tutustua teatteriin. Omana kädenojennuksenaan Nukketeatteri Sampo lanseeraa loppuvuoden ajaksi lipuille alennuskampanjan. Kampanjan aikana (4.9. – 31.12.2024) Sampon omiin, arkiaamujen esityksiin pääsee puoleen hintaan 6 €/hlö. Iltaisin ja viikonloppuisin 15€ / henkilö. Lisäksi myynnissä myös kannatuslippuja (20€) kaikkiin omiin esityksiin. Liput toimitetaan sähköpostitse. Alle 1-vuotiaat maksutta - muista kuitenkin ilmoittaa tilauksen lisätiedoissa, jos mukana on vauva!
* esityksen jälkeen taiteilijatapaaminen
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

AikuistenSampo: Tehdas Teatteri: Angelika ja kuumat paikat

9.3. @ 19:00

20,00€ - 25,00€
Liput

AikuistenSampo-sarjassa nähdään korkeatasoisia aikuisille suunnattuja nukketeatterivierailuja.

Tehdas Teatteri: Angelika ja kuumat paikat

Keväällä Sampossa nähty esitys palaa Helsinkiin ja nähdään SAMPO Festivaalilla elokuussa 2024 sekä Sampon syksyn ohjelmistossa syyskuussa 2024!

 

“Angelika tunsi, kuinka vesipisarat kutittivat hänen lantiotaan aivan kuten tuon komean nuorukaisen sanat: Je t’aime”

Muistatko Angelikan? Tuon 60-luvun yltiöromanttisen kirja- ja elokuvasarjan sankarittaren, jota kohtalo heitteli merirosvojen kynsistä aurinkokuninkaan syleilyyn. Tehdas Teatteri tuo tämän kuvankauniin sankarittaren nukketeatterin näyttämölle. Angelika ja kuumat paikat sai ensi-iltansa marraskuussa Turussa, ja siitä tuli välittömästi yleisön suursuosikki. Nyt tämä punatukkainen kaunotar saapuu ensimmäistä kertaa Helsinkiin Nukketeatteri Sampon näyttämölle.

Hurmaavat esiintyjät Merja Pöyhönen ja Timo Väntsi loihtivat sauva- ja muppetnukeilleen vauhdikkaan seikkailun campihkön elokuvamaisella musiikilla tahditettuna. Fantasiat vievät mukanaan ja eksoottiset tapahtumapaikat seuraavat toisiaan. Historiallisen Ranskan, sulttaanin haaremin ja orjamarkkinoiden hämyn rinnalla törmätään myös päivänpolttaviin kysymykseen: millaisessa valossa naishahmo voidaan tässä ajassa näyttää?

Rakkaus kuitenkin roihuaa vuosikymmenestä ja -sadasta toiseen ja ristiriitaisten aiheiden käsittely lämpimällä huumorilla on tämän työryhmän ydinosaamista.

Ohjaus: Heini Vahtera
Käsikirjoitus ja näyttämöllä: Merja Pöyhönen, Timo Väntsi
Nuket ja puvustus: Pia Kalenius
Lavastus ja paperinuket: Timo Väntsi
Valosuunnittelu: Irene Lehtonen
Musiikki ja äänisuunnittelu: Azra Topcu
Ääninäyttelijä: Raimo Karppinen
Grafiikka ja valokuvat: Matti Vahtera

Kesto: 2h10min (sis. väliaika)
Ikäsuositus: 15+
Kieli: Suomi

Huom: esityksessä käytetään teatterisavua, joka on vaaratonta.

Esitykset Nukketeatteri Sampossa:

Pe 8.3.2024 klo 19.00
La 9.3.2024 klo 19.00

Liput: 25€/20€

“Mitä voi odottaa kun 1960-luvun viihteellisromanttinen romaani- ja elokuvasankaritar päätyy Turun mestarillisten nukketeatteritaiteilijoiden käsittelyyn. Voisin ennustaa, että ihan mitä tahansa, ja erityisesti sellaista, mitä ei edes osaa odottaa.”

– Turun Sanomat

 

 


Huomioithan, että

  • Lahja- ja kimppalipuilla, lahjakorteilla, ja virike-eduilla lippuja ei voi ostaa nettisivujen kautta! Ole hyvä ja tee varaus sähköpostitse tai puhelimitse ja lunasta liput saapuessasi esitykseen.
  • Kausikortit eivät ole voimassa AikuistenSampo-sarjan esityksissä.
  • Verkosta ostetut liput voi siirtää myöhempään esitykseen ottamalla yhteyttä ETUKÄTEEN puhelimitse tai sähköpostitse.

Kahvilastamme voit nyt tilata tarjoilut myös etukäteen – nautittavaksi joko ennen tai jälkeen esityksen tai väliajalla. Tilauslomakkeen löydät kahvilan sivuilta täältä: Sampon Satumainen kahvila

 


Please note the following:

  • You cannot buy tickets with gift tickets, and employment benefit cards via the website! Please make a reservation by email or phone and claim your tickets when you arrive at the theatre for the performance.
  • Season tickets are not valid in AikuistenSampo-performances.
  • Tickets purchased online can be transferred to a later show by contacting us BEFORE THE ORIGINAL PERFORMANCE by phone or email.

Tiedot

Päivämäärä:
9.3.
Aika:
19:00
Hinta:
20,00€ - 25,00€

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin
020 735 2235

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available