fbpx

Taidekasvatusmateriaali

Opettajan materiaalit

Osana Nukketeatteri Sampon yleisötyötä olemme valmistaneet alakoulun opettajia ja varhaiskasvatuksen henkilökuntaa varten Opettajan materiaalin, jota voi käyttää ennen tai jälkeen esityksen laajentamaan katsomiskokemusta. Materiaalista löytyy vinkkejä, joiden avulla esitystä ja nukketeatterin tekemistä voi tutkia ja itse kokeilla lapsiryhmän kanssa.

Tähän mennessä on valmistunut yleinen opettajan materiaali, jonka voi liittää mihin tahansa esitykseen, KEKRI! -esitykseen liittyvä materiaali, sekä Leonardon lentävät apinat -esitykseen liittyvä, erityisesti vähän isommille koululaisille soveltuva materiaali. Muihin esityksiin tuleva materiaali tulossa pian!

Lataa materiaalit pdf:nä tästä:

Pöytäteatteripaketti, Nukketeatteria tekemään -käsinukkepaketti, Nukketeatteria! -kirja

Nukketeatteriin löytyy Samposta paljon vinkkejä ja tarvikkeita, joiden avulla opit tekemään nukketeatteriesityksiä itse ja lasten kanssa.

  • Pöytäteatteripakettiin sisältyy pahvista itse rakennettavat nuket ja lavasteet 18 satuun ja Esitys alkaa! -kirja, jossa on nukketeatterille sovitettuja satuja. Maija Baricin ja Camilla Mickwitzin toteuttama paketti on tehty yhteistyössä Mannerheimin lastensuojeluliiton kanssa.
  • Nukketeatteria tekemään -käsinukkepaketissa on vastaava sisältö pienemmässä koossa: nukkien päät, joihin voi tehdä vartalon eri tekniikoilla.
  • Maija Baricin palkittu kirja Nukketeatteria! tarjoaa vinkkejä ja ohjeita nukketeatterin tekemiseen eri tekniikoilla. Kristiina Louhen kaunis kuvitus antaa mielikuvitukselle siivet.

Tuotteita voi ostaa verkkopuodista tai tilata teatterin toimistosta, jolloin lähetämme tilauksesta laskun sähköpostiin.

 

Pöytäteatteripaketti      

 

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantamaan kokemuksiasi.
OK