fbpx

Mistä saa lippuja?

Esityskalenteri ja liput Varaukset

Lippuja voi ostaa sivulta Esityskalenteri ja liput.

Lippuvaraukset puhelimitse 020 735 2235 tai sähköpostitse osoitteesta toimisto@nukketeatterisampo.fi (sähköposti-ikkuna avautuu, jos klikkaat linkkiä “Varaukset” ylempänä).

 

Lippujen hinnat

Liput kaikkiin Sampon lastenesityksiin maksavat 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta.

Ryhmäliput: Arkiaamuisin ohjatut lapsiryhmät 9€/lapsi, ohjaajat 1€. Helsingin kaupungin työntekijät ryhmiä ohjatessa maksutta. Ryhmäliput varataan puhelimitse tai sähköpostitse.

Aikuisten Sampo -esitysten ja vierailujen hinnat vaihtelevat. Mahdollinen ikäsuositus mainitaan esityksen yhteydessä.

Sampossa voi maksaa käteisellä, pankki- ja luottokortilla.

Edenred-kortilla voi maksaa oman lipun, mutta ei muiden lippuja (vain lipunmyynnistä paikan päällä, ei verkkosivuilla).

 

Lipunmyynti

Lipunmyynti sijaitsee teatterilla, Erottajankatu 7 ja on avoinna teatterin aukioloaikoina. Lippuja voi ostaa verkosta tai varata sähköpostitse.

Sampolla on oma lipunmyynti kaikissa avoimissa näytöksissä myös muualla kuin omissa tiloissa. Kulttuuritaloissa lipunmyynti aukeaa 45 minuuttia ennen esityksen alkua. Paikan päällä voi ostaa lippuja vain kyseiseen näytökseen. Muut lipunmyyntitahot eivät myy lippuja Sampon esityksiin.

Lippujen toimitus ja käyttö

Verkkopuodista ostetut liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Jos lippuja ei kuulu, kannattaa tarkistaa roskapostikansio.

Verkkoliput käyvät sellaisenaan pääsylippuna esitykseen. Lippuja ei tarvitse tulostaa, vaan ne voi näyttää mobiililaitteen ruudulta tullessaan esitykseen. Verkkoliput löytyvät tarvittaessa myös nimellä teatterin lipunmyynnistä.

Lippujen siirtäminen

Jos et jostain syystä pääsekään esitykseen, verkosta ostetut liput voi siirtää myöhempään esitykseen ottamalla yhteyttä ETUKÄTEEN puhelimitse tai sähköpostitse. Liput voi siirtää käytettäväksi puolen vuoden sisällä alkuperäisestä esityspäivästä.

Loppuunmyydyistä esityksistä mahdollisesti vapautuneita lippuja voi myös tiedustella puhelimitse tai sähköpostitse.

Lahjakortit

Myynnissä on myös lahjalippuja (12€/kpl), kimppalippuja (4 hlöä 40€, kausituote) sekä lahjakortteja (arvo vapaasti määriteltävissä, voi käyttää lippujen lisäksi kahvilan tai puodin tuotteisiin). Voimassa vuoden ostopäivästä.
Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse, niitä ei voi varata nettisivujen kautta.

Ikäsuosituksista

Suurimmassa osassa esityksiämme ei ole ikäsuositusta. Tämä on tietoinen valinta ja katsomoon voi tulla jo alle vuoden ikäisen lapsen kanssa. Kaikissa esityksissämme on elävä musiikki, mikä auttaa useimpia lapsia keskittymään. Jos olet epävarma, sopiiko esitys sinun lapsellesi, voit aina kysyä meiltä sen sisällöstä tarkemmin.

Aikuisten esitysten ikäsuositukset vaihtelevat, mutta useimmiten aikuisten esitykset sopivat n. 12-14-vuotiaalle. Tarkista ikäsuositus esityksen tiedoista.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap

Tällä sivustolla on käytössä evästeitä eli keksejä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lue lisää evästeiden käytöstä sivuillamme täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tietosuojalauseke/

OK