fbpx

Avoimet työpaikat

SINUSTAKO NUKKETEATTERI SAMPON TIEDOTTAJA – TUOTTAJA ?
Nukketeatteri Sampo kohtaa yli kahdessa sadassa esityksessään vuosittain yli 20 000 katsojaa. Olemme kehittämässä toimintaamme ja muutamme uusiin tiloihin Helsingin keskustaan. Sinä ketterä viestijä tuottajakokemuksella, tule mukaan joukkoomme kehittämään ja toteuttamaan media- ja yhteisösuhteita sekä viestintää.

Olet jo kokenut viestijä sekä mediasuhteiden hoitaja ja ylläpitäjä. Sinulla on hyppysissäsi myös digitaaliset viestintäalustat ja sosiaalinen media. Kirjoitat, kuvaat, sometat ja keskustelet sujuvasti. Tunnet ja ymmärrät eri viestintäkanavien ominaisuudet. Tuottajana hallitset kansainvälisten yhteistuotantojen ja varainhankinnan koordinoinnin. Olet mukana teatterin tekemisen arjessa, etkä arastele kääriä hihojasi käytännön tehtävissä.

Arvostamme itsenäistä otetta ja aktiivisuutta ideoiden rakentamisessa ja konseptoinnissa sekä pystyt viemään niitä käytäntöön. Osaat vakuuttaa niin olemuksellasi kuin kommunikoinnillasi. Erinomaisen suullisen ja kirjallisen suomenkielisen ilmaisun lisäksi hallitset hyvin englanninkielen. Muu kielitaito katsotaan eduksi, samoin kuin kokemus tapahtuma- ja teatterialalta.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään tammikuussa 2016.
Työ on määräaikainen kokopäivätyö.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n, palkkatoiveesi ja suosittelijoiden yhteystietojen kera 31.10.2015 mennessä osoitteeseen tiedotus@nukketeatterisampo.fi

Lisätietoja Henna Lundbergilta arkisin klo 10 – 15 puh. 020 735 2232

Share via
Copy link
Powered by Social Snap

Tällä sivustolla on käytössä evästeitä eli keksejä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lue lisää evästeiden käytöstä sivuillamme täältä: https://nukketeatterisampo.fi/tietosuojalauseke/

OK