Esityskalenteri ja liput

 

Verkkokaupassa on valitettavasti toimintahäiriö, jonka johdosta lippuostoissa on ongelmia. Mikäli lippuostoksesi ei mene läpi, voit varata liput esitykseen: ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimisto@nukketeatterisampo.fi tai puhelimitse 020 735 2235. Varattuja lippuja ei Sampossa tarvitse noutaa ennen kuin saapuu esitykseen.
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Visa -sanaton näytelmä

6.10.2016 @ 18:0018:45

Liput

File 7.6.2016 11.19.56
Cirque des Puces (FIN) & En Vôtre Compagnie (FR) esittävät:
VISA -sanaton näytelmä
Syitä pakolaisuuteen on yhtä monta kuin pakenevia itsekin. Leiri on välitila menneen ja tulevan välillä, eräänlainen kiirastuli. Menneeseen ei enää ole paluuta, mutta minne täältä pääsee ja milloin?

Epävarmuuden ja epätietoisuuden keskellä voi vain spekuloida, haaveilla, pelätä ja toivoa.
Mielikuvitus yhdistää ihmisiä. VISA pyrkii toteuttamaan mielikuvituksellisimmatkin näyt ja unelmat yhdistämällä nukketeatterin, musiikin, tanssin ja nykysirkuksen ilmaisukeinot yhdeksi orgaaniseksi kokonaisuudeksi. Aiheen raskaudesta huolimatta – tai kenties juuri sen vuoksi – esityksessä on toivoa ja leikkisyyttä. Varjoa ei voi olla ilman valoa. Ikäsuositus: yli 7-vuotiaille.

Esiintyjät: Amandine Doat, Cécile Guillot Doat, Tomas Takolander
Ohjaus: Jean-Marie Doa
Musiikki: Tomas Takolander
Koreografia: Amandine Doat
Valosuunnittelu: Frédéric Stoll
Lavastus: Frédéric Stoll & J-M Doat
Nukkien, naamioiden ja pukujen valmistus: Cécile Guillot Doat
Tuottaja: Lucile Hortala
Yhteistyössä Odradek Toulouse / Compagnie Pupella­ Noguès & Nukketeatteri Sampo

Tiedot

Päivämäärä:
6.10.2016
Aika:
18:00 – 18:45

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235