Esityskalenteri ja liput

 

Lipun hinta on kaikille sama: aamuesityksissä 12€ / henkilö, iltaisin ja viikonloppuisin 15€ / henkilö. Lisäksi myynnissä myös kannatuslippuja (20€) kaikkiin omiin esityksiin. Liput toimitetaan sähköpostitse. Alle 1-vuotiaat maksutta - muista kuitenkin ilmoittaa tilauksen lisätiedoissa, jos mukana on vauva!
* esityksen jälkeen taiteilijatapaaminen
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tasavallan Marionettien osa X: 2023 Vaaliseikkailu

30.3. @ 19:0020:00

15.00€
Liput

Vierailu Nukketeatteri Sampossa!

Kuninkaallisen Nukketeatterin poliittinen satiirisarja Tasavallan Marionetit tulee jälleen. Puolueiden puheenjohtajista tehdyt karikatyyrinuket sekoilevat sarjan kymmenennessä osassa,”2023: Vaaliseikkailu” jossa pureudutaan eduskuntavaalien alla valtakunnan kuumimpiin puheenaiheisiin. Huhtikuussa valitaan maallemme uudet ja vanhat päättäjät ja tuhannet pyrkyrit himoitsevat paalupaikkaa kansakunnan kusitolppana. Lähtölaskenta on jo alkanut.

Jännityksellä odotamme mikä nousee tällä kertaa vaalien pääteemaksi, onko se avaruuksiin pompannut sähkön hinta vai villinä laukkaava inflaatio? vihreä siirtymä vai vihreät miehet? Jengiytyminen vai Jauho-jengit? Suomea väistämättä uhkaava taantuma vai vaalien jälkeinen taantumuksellisuus? Kunhan vaaleista ei tulisi taas sote-vaalit!

Jännitettävää riittää myös puolueiden sisällä. Jyrääkö Kokoomus ylivoimaiseen voittoon vai hyytyykö voittokulku Petteri Urpon möläytyksiin ja naisten kiljahduksiin? Onko Demareilla puhtaat jauhot pussissa ? Millä ja kenen lääkkeillä Persut kirii ykköseksi? Uppoaako Keskustan kannatus turvesuohon vai nostaako Paavo Käyränen puolueen takaisin tunkion kuninkaaksi? Kenen karkkirahoilla Liike Nytin Harry “Jullis” Julkimo kampanjoi?

2023: Vaaliseikkailu näyttää poliitikkojen todelliset kasvot lihaa säästämättä ja laadusta tinkimättä. Me paljastamme millä puolueella on pisin leikkauslista ja arvokkain vappusatanen.
Politiikan marinoimista broileireista mukaan on kelpuutettu eduskuntapuoluiden puheenjohtajat ja muutama politiikan ikiliikkuja. Sanna Narina (sdp), Petteri Urpo (Kok), Annika Talikko (kesk), Maria Hutisalo (vihr), Riikka Jarru (PS), Sari Jeesaaja (Kd), Bi Andersson (vas), Harry ”julli” Julkimo (Nyt), Anna-Maja Rikas-On (Rkp) ja vakioänkyrä Paavo Käyränen

Tasavallan Marionetit on naurattanut kansaa aina vaalien alla jo vuodesta 2010 lähtien.

Esityksen kesto ei vielä tiedossa / n 60 min

Näyttämöllä: Antti Kemppainen, Hannu Räisä ja Taina Maria Savimäki
Ohjaus ja käsikirjoitus: Antti Kemppainen ja Hannu Räisä
Nuket: Hannu Räisä
äänisuunnittelu: Harri Neuvonen ja Antti Kemppainen
lavastus: Hannu Räisä Antti Kemppainen
puvut: Taina Maria Savimäki
www.kuninkaallinennukketeatteri.fi
www.facebook.com/kuninkaallinennukketeatteri

 

Huomioithan, että

  • Lahja- ja kimppalipuilla, lahjakorteilla, kausikorteilla ja virike-eduilla lippuja ei voi ostaa nettisivujen kautta! Ole hyvä ja tee varaus sähköpostitse tai puhelimitse ja lunasta liput saapuessasi esitykseen.
  • Verkosta ostetut liput voi siirtää myöhempään esitykseen ottamalla yhteyttä ETUKÄTEEN puhelimitse tai sähköpostitse.

Kahvilastamme voit nyt tilata tarjoilut myös etukäteen – nautittavaksi joko ennen tai jälkeen esityksen. Tilauslomakkeen löydät kahvilan sivuilta täältä: Sampon Satumainen kahvila

 

Tiedot

Päivämäärä:
30.3.
Aika:
19:00 – 20:00
Hinta:
15.00€
Kotisivu:
www.nukketeatterisampo.fi

Järjestäjä

Nukketeatteri Sampo

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin
020 735 2235