Esityskalenteri ja liput

 

  SAMPO Festivaali lähestyy! Osta alta liput loppukesän inspiroivimpaan tapahtumaan 24.-28.8.2022!
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Syyslomalla Sampossa: Kekri! avoimet harjoitukset

16.10.2020 @ 12:0012:50

Liput

Vietätkö syyslomaa Helsingissä, mietitkö mitä tehdä lasten kanssa? Tule Nukketeatteri Sampoon, meillä on kahvila avoinna ja joka päivä jotain ohjelmaa!

Tästä voit varata lipun Kekri! -esityksen avoimiin harjoituksiin perjantaina 16.10.2020 kello 12.

Kekri! -esityksen avoimet harjoitukset kello 12.
Mukaan mahtuu ensimmäiset 20 henkilöä. Vapaa pääsy! Ennakkoilmoittautuminen.

Kekri! on musiikillinen syyskarnevaali, joka tutustuttaa sadonkorjuun ja vuoden vaihtumisen perinteisiin.  Vanhoissa kekriperinteissä korostuivat arjesta irtiotto ja yhteisöllinen juhliminen, yhteys luontoon ja herkuttelu. Esitys vie menneisyyden tarinoihin ja taikoihin, joilla kekrinä yritettiin ottaa tulevaisuus haltuun – nyt nukketeatterin ja esineteatterin keinoin. KEKRI! on juhla, johon juuri sinut on kutsuttu!

Kesto 50 min, sopii kaikenikäisille.
Esitykset Sampossa 21.10.-31.10.2020.

Syyslomaviikolla 12.-16.10.2020 Nukketeatteri Sampo ja Sampon Satumainen kahvila on avoinna ti-pe kello 9.30-16.30. Kahvia, teetä, makeita ja suolaisia leivonnaisia.

Syyslomaviikon muu ohjelma Sampossa:

Tiistai 13.10.
Pöytäteatterityöpaja – tule tekemään omia pöytäteatterinukkeja! Saat tarvikkeet ja välineet meiltä. Henkilökunta opastaa tarvittaessa.
Pajassa on jokaiselle tekijälle oma paikka ja turvavälit on huomioitu. Työvälineet desinfioidaan jokaisen käyttäjän jälkeen. Vapaa pääsy!

Keskiviikko 14.10.
Circus Strada saapuu kaupunkiin – esitys kello 14! Tule seuraamaan muusikkoklovnien soittoharjoituksia, trapetsitaiteilijapariskunta Fågelin temppuesitystä ja voimamies Herra Starkin edesottamuksia Stradahevosen ja sirkuksen krokotiilin kanssa. Tämä maailman pienimpiin lukeutuva sirkus on vieraillut Sampossa aiemminkin.

Circus Strada myös taltioidaan, ja yleisön kannustus on äärimmäisen tärkeää oikean sirkustunnelman aikaan saamiseksi!

Esitys Sampossa keskiviikkona kello 14. Mukaan mahtuu ensimmäiset 30 henkilöä. Vapaa pääsy! Huom! Ennakkoilmoittautuminen (kts. alempana).

Torstai 15.10.
Sampon nukkenäyttely Nukkeja maailmalta Sampon galleriassa.

Kuvataiteilija Helena Ertzin näyttely Iltasatu Sampon Sinisessä galleriassa.

“Uusissa kollaaseissani kuvaan lännen ja idän, urbaanin ja luonnon välistä kohtaamista. Näissä kuvallisissa iltasaduissa lennetään muinaisissa rauniolinnakkeissa ja planetaarisissa siirtokunnissa. Kaupungin ja luonnon hauras ja monimutkainen rakkaus on kuvieni kantava teema.” -Helena Ertz

Nukkeja maailmalta
Näyttelyssä vierailijaa odottaa tutustumisretki teatterinukkien ihmeelliseen maailmaan. Katsoja pääsee tutustumaan eri kulttuurien nukketeatteriperinteisiin ja ihailemaan teatterinukkeja maailman eri kolkista 1800-luvulta nykypäivään.

Näyttelyt ovat nähtävillä koko viikon ajan. Sampo on avoinna klo 9.30-16.30.

Kaikkiin syyslomaviikon tapahtumiin on vapaa pääsy. Tiloissamme voi olla yhtä aikaa vain rajattu määrä ihmisiä, joten saatat joutua odottamaan (koskee erityisesti tiistain työpajaa).

Huolehdimme turvaväleistä ja hygieniasta tiloissamme. Käytämme kasvomaskia ja suosittelemme sitä myös asiakkaille (aikuiset ja yli 15-vuotiaat).

Lue lisää turvallisuudesta täältä: https://nukketeatterisampo.fi/turvallisesti-nukketeatterissa/

Ennakkoilmoittautumiset Circus Strada -esitykseen ja Kekrin avoimiin harjoituksiin:
https://nukketeatterisampo.fi/ohjelmisto
tai 020 735 2235, toimisto@nukketeatterisampo.fi

Tiedot

Päivämäärä:
16.10.2020
Aika:
12:00 – 12:50

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available