Esityskalenteri ja liput

 

Lipun hinta on kaikille sama. Liput toimitetaan sähköpostitse. Alle 1-vuotiaat maksutta - muista kuitenkin ilmoittaa tilauksen lisätiedoissa, jos mukana on vauva!
* esityksen jälkeen taiteilijatapaaminen
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

SAMPO 2023 * Sixth Sense:  Kuka puistossa kasvaa / Who grows in the park

22.8. @ 10:00

16,00€
Liput

SAMPO 2023 Festivaali

Sixth Sense (Ukraina):  Kuka puistossa kasvaa / Who grows in the park

Ti 22.8.2023 klo 10 & 17 – Teatteri ILMI Ö

 

“Esitys joka tuntuu”

Inklusiivinen esitys, joka rakentuu sokeiden ja heikkonäköisten katsojien näkökulmille. Aistijärjestelmässämme 5 aistia pidetään tärkeimpinä: kuulo, maku, näkö, haju ja tuntoaisti. Kutsumme sinut kokemaan uuden aistin, uuden tunteen. Tunteen, joka vain sinulla on…

Puistossa syntyi keväällä kasvi. Mutta se ei tiennyt, mikä kasvi siitä oli tulossa. Se kävelee puistossa ja etsii kasveja, jotka näyttävät samalta kuin se. Se kohtaa erilaisia puita, mutta yksikään niistä ei näytä samalta. Illalla tämä surullinen verso jää sateeseen. Mutta ehkä se on erityinen eikä niin kuin kaikki muut?

Esityksessä osalle katsojista jaetaan silmämaskit.

 

“The performance you will feel”

This is an inclusive performance based on the perception of blind and partially sighted viewers. In our sensory system, 5 senses are considered the main ones – hearing, taste, sight, smell, tactile sensations. we invite you to experience a new feeling. The feeling that only you have…

A plant was born in the park in spring.  But it does not know which plant it will become. It walks around the park and searches for the plants that look like it.  It meets different trees, but none of them looks alike. In the evening the sad sprout is caught in the rain.  But maybe it is special one and not like everyone else?

Part of the audience will get eyemasks.

 

Teksti/Author: Kateryna Michalicyna
Ohjaus/Director: Kateryna Lukianenko
Lavastus/Set: Daria Volokushyna
Musiikki/Music: Volodymyr Shikalo
Tuottaja/Producer: Daria Ivanova – Hololobova

Kesto/Duration: 60 min
Ikäsuositus/Age recommendation: 10+
Kieli/Language: sanaton / nonverbal
Myös sokeille ja huononäköisille / Also for people with impaired vision

Esityksen saapumisen SAMPO Festivaalille mahdollistaa EFFEA – European Fund for Emerging Artists ja residenssiyhteistyö, jossa ovat mukana Arrivano dal Mare! (Ravenna, Italia) ja Summer Puppet Pier (Maribor, Slovenia).

The performance visiting SAMPO Festival is made possible by EFFEA – European Fund for Emerging Artists and the residency collaboration with Arrivano dal Mare! (Ravenna, Italy) and Summer Puppet Pier (Maribor, Slovenia).

 

Tiedot

Päivämäärä:
22.8.
Aika:
10:00
Hinta:
16,00€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Teatteri ILMI Ö
Iso Roobertinkatu 10
Helsinki, Uusimaa 00120 Suomi
+ Google Map

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available