Esityskalenteri ja liput

 

Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput kaikkiin Sampon lastenesityksiin maksavat 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Lisätietoja lipuista ja käytännöistä
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SampoSoikooon! Freijan levynjulkaisukonsertti

14.9.2019 @ 20:0023:00

Liput

Sampo Soikoon! klubilla Freijan KAIVO -albumin julkaisukonsertti
Ovet         klo 19
Konsertti klo 20

Uusia lauluja murhista, mysteereistä, rakkaudesta ja kuolemasta.
Freijan uusi julkaisu on kokoelma balladeja, joissa käsitellään tämän päivän ihmisiä kuohuttavia ja koskettavia tragedioita. Laulut ovat pääosin Maija Karhinen-Ilon sepittämiä ja säveltämiä.

Freija on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen arvostetuimmista kansanmusiikkiyhtyeistä. Se on julkaissut useita äänitteitä, joista vuoden 2011 SydänJuurilla palkittiin mm. Etno-Emmalla. Kaivo-albumilla – kuten myös illan konsertissa – kuullaan sähköisempää, lyömäsoittajalla vahvistettua Freijaa.

 

Maija Karhinen-Ilo – laulu, kitara, piano
Arto Anttila – sähköbasso, laulu
Matti Laitinen – sähkökitara, mandoliini, laulu
Lassi Logrén – viulu, laulu
Jarkko Saarinen – rummut

 

Perjantai-iltojen klubi on avoin erilaisille esiintyjille ja lavalla saattaakin olla lähes minkä tahansa musiikkityylin edustaja. Sampo Soikoon! tarjoaa intiimejä klubi-iltoja, poikkeuksellisessa miljöössä, Helsingin ytimessä. Sampo Soikoon! -klubia on järjestetty keväästä 2016 lähtien, ja Sampon stagella on nähty esiintyjiä laidasta laitaan: jazzia, bluesia, folkia, rootsia, flamencoa, ja mielenkiintoisia, ennalta-arvaamattomia yhdistelmiä. Kaikkia esiintyjiä yhdistää yksi asia: vahva musiikillinen osaaminen ja halu kertoa hyviä musiikillisia tarinoita, jotka vievät yleisön mukanaan. Klubi jatkaa samalla omaleimaisuudella. Stay tuned!
Lisätietoa klubeista verkkosivuiltamme ja Facebookista.

 

Tiedot

Päivämäärä:
14.9.2019
Aika:
20:00 – 23:00

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available