Esityskalenteri ja liput

 

Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Jos sinulla on lahjalippu/kimppalippu/lahjakortti tai haluat maksaa virike-edulla, muista tehdä lippuvaraus sähköpostilla tai puhelimitse (ilman varausta ei pääse esitykseen, jos se on täynnä). Liput lunastat paikan päällä saapuessasi.
Lipun hinta on sama aikuisille ja lapsille. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio.
* esityksen jälkeen taiteilijatapaaminen
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

SampoSoikoon! Chico Matada Quintet

23.9.2022 @ 20:0022:00

15,00€
Liput

Syksyn ensimmäinen Sampo Soikoon! klubi tuo ilmoille musiikin iloittelua

Chico Matadan kvintetti on eri musiikkilajien riemukas sulatusuuni! Mosambikilais-syntyinen Matada tuo musiikkiin vaikutteita synnyinmaastaan Afrikasta, mutta yhtä lailla kuullaan kaikuja myös Meksikosta, pohjoismaista, rythm & bluesista, jazzista ja vaikka mistä! Helsingissä aikoinaan eri kulttuurien edustajista koottu raikas kokoonpano jammailee niin, että lanne lähtee väkisinkin keinumaan ja koko kroppa sykkii musiikin mukana. Chico Matada kvintetin keikka on kuin runsauden nyyttikestit, joissa syödään sormin, jutellaan, nauretaan, ehkä vähän itketäänkin, mutta ehdottomasti ja hyvin vahvasti mennään tunne edellä!

Chico Matada’s quintet is a joyful melting pot of different music genres! Mozambican-born Matada brings influences from his native Africa to his music, but you can also hear echoes from Mexico, the Nordics, rhythm & blues, jazz and just about everything else! This fresh lineup assembled in Helsinki from representatives of different cultures gets the pelvis swaying and the whole body pulsating with the music. The Chico Matada quintet’s concert is like a Dutch Treat of abundance, where you eat with your fingers, talk, laugh, maybe even cry a little, but definitely and foremost emotion is the key word!

http://www.chicomatada.com
***********************************************************************************************************************
Ovet avataan klo 19:00, jolloin avaamme myös anniskeluoikeuksin varustetun kahvilan/baarin.

Varaukset ja tiedustelut p. 020 735 2232, toimisto@nukketeatterisampo.fi

Kuva: Maarit Kytöharju

Tiedot

Päivämäärä:
23.9.2022
Aika:
20:00 – 22:00
Hinta:
15,00€
Kotisivu:
www.nukketeatterisampo.fi

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available