Esityskalenteri ja liput

 

Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput kaikkiin Sampon lastenesityksiin maksavat 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Lisätietoja lipuista ja käytännöistä
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SAMPO Festival 2021: Teatro Matita: BEING DON QUICHOTTE

27.8.2021 @ 19:0020:00

Liput 15,00€ - 20,00€

Teatro Matita: BEING DON QUICHOTTE – kahden miehen ja yhden nuken show

SAMPO Festivaalin 2021 ohjelmaa Nukketeatteri Sampossa

Tragikomedia alkaa onnettomasta nukketeatterintekijästä, joka elää ilman näyttämöä, ilman valoja ja jonka on kuljettava läpi elämänsä mukanaan vain yksi marionetti. Johtaja haluaa vain rakentaa kaupallista hittiä ja sekaantuu esitykseen, joka laajenee yksinkertaisesta, perinteisestä nukketeatterista fyysiseen teatteriin, commedia dell’arteen ja surrealistisiksi kohtauksiksi, joissa näyttämö leviää kaikkialle ja yleisö saa osallistua aktiivisesti. Ja kun nukke on katkaissut lankansa, nukketeatterintekijä on menettänyt työpaikkansa, yleisö poistunut tuhoon tuomitusta esityksestä, uudet ideat alkavat kasvaa taas…

Ohjaajat: Vida Cerkvenik Bren & Matija Solce / Nukke: Mitja Ritmanič / Lavasteet, musiikki, teksti: Matija Solce / Esiintyjät: Filip Šebšajevič, Matija Solce

 

Teatro Matita: BEING DON QUICHOTTE – two-men one-puppet show

The tragicomedy is starting with the poor puppeteer, which lives without stage, without lights and has to make his way through life with only one marionette. Interfered by the manager, which only wants to build a commercial hit, the simple traditional puppet show escalates into physical theatre, commedia dell’arte and surrealistic scenes, in which the stage spreads all over the place and the audience becomes actively involved. And after the puppet cut her strings off, after puppeteer loses his job, after the public leaves the disastrous show… the new ideas start growing again.

Esitys on osa SAMPO Festivaalin 2021 ohjelmaa. / Part of SAMPO Festival 2021 program.

Lue lisää / More info:

sampofestival.fi

Tiedot

Päivämäärä:
27.8.2021
Aika:
19:00 – 20:00
Hinta:
15,00€ - 20,00€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available