Esityskalenteri ja liput

 

  SAMPO Festivaali lähestyy! Osta alta liput loppukesän inspiroivimpaan tapahtumaan 24.-28.8.2022!
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SAMPO XX: Nukketeatteri Ofelia – Mörön unisukat

30.8.2020 @ 12:0012:30

Liput

Nukketeatteri Ofelia: Mörön unisukat

Annantalo, Annankatu 30

Su 30.8. klo 12 ja 14
1+
 30 min

Mörön unisukat Jussi-jänis on menossa nukkumaan. Oma sänky on lämmin ja turvallinen, mutta peiton alla Jussin mieleen hiipii kaikenlaisia ajatuksia pimeästä. Jussi ei saa unta. Siitä alkaa seikailu, jonka aikana Jussi tutustuu pieneen Mörköön ja he menevät yhdessä tapaamaan herra Pimeää. Jussi huomaa, että Pimeän sylissä ei voi tapahtua mitään pahaa. Mörön unisukat on tarina pelon voittamisesta, ystävyydestä ja unisukista. Näytelmä perustuu Nina Haikon kirjoittamaan samannimiseen kirjaan.

http://nukketeatteriofelia.fi/

Nukketeatteri Ofelia on kiertävä teatteri, jonka esityksiä voi tilata päiväkoteihin, kouluihin, palvelutaloihin, kulttuuritaloihin, kirjastoihin sekä erilaisiin koko perheen tapahtumiin ympäri vuoden. Teatteri on Annen soolo-teatteri, mutta jokaista esitystä rakentaa oma työryhmänsä, joka muodostuu taitavista alan ammattilaisista. Teatterinuket, nuo veikeät vekkulit, hurmaavat, ihastuttavat ja hämmästyttävät; niihin rakastuu. Toivottavasti kohtaamme näissä merkeissä!

Nukeilla näytteleminen, käsikirjoitus ja toteutus: Anne Lihavainen

Musiikki: Arto Kylmänen

Ohjaaja: Oili Sadeoja

 

Suomeksi.

Esitykseen on rajattu määrä paikkoja.


Lippuvarauksen voi tehdä puhelimitse tai sähköpostitse tai Nukketeatteri Sampon lipputoimistossa (vain yksi henkilö kerrallaan).

Lipputoimisto on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10-15,

Lippuja saa myös ovelta, jos esitys ei ole täynnä. Lippuja SAMPO XX Festivaalille saa ainoastaan Nukketeatteri Samposta.

Lippuvaraukset:020 735 2235, toimisto@nukketeatterisampo.fi

Lisätietoja SAMPO XX sivuilta: sampofestival.fi

Tiedot

Päivämäärä:
30.8.2020
Aika:
12:00 – 12:30

Tapahtumapaikka

Annantalo
Annankatu 30
Helsinki, Suomi
+ Google Map