Esityskalenteri ja liput

 

  SAMPO Festivaali lähestyy! Osta alta liput loppukesän inspiroivimpaan tapahtumaan 24.-28.8.2022!
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SAMPO XX: Livsmedlet duo – Näkymättömät maat

29.8.2020 @ 12:0013:00

Liput

Livsmedlet duo: Näkymättömät maat

Sampo Stage, Erottajankatu 7

Pe 28.8. klo 19.30 & La 29.8. klo 12

Lippuja jäljellä vain paikoille, joilta on rajoitettu näkyvyys.

Vapautuneita lippuja voi tiedustella lipunmyynnistä puhelimitse ennen esitystä.

14+
 55 min

Aavikon ympäröiminä, selkämme takana. Vuoren huipulle, selkärankaa pitkin alas. Meren yllä, nenän alla. Sodan kolkuttaessa ovea jätimme kodin taaksemme. Maantiede ja politiikka venyvät ja muuttuvat eläviksi esiintymisalustoiksi – kehoiksemme – ja opimme, mistä kosketuksessa, läsnäolossa ja kestävyydessä todella on kyse. Näkymättömät maat -esityksessä Grus Grus Teatteriin kuuluva Livsmedlet-duo haastaa itsensä ainutlaatuiseen kohtaamiseen nukketeatterin ja koreografian välillä. Näkymättömät maat sai ensi-iltansa 2015 ja sitä on sen jälkeen esitetty Suomen lisäksi Belgiassa, Espanjassa, Italiassa, Norjassa, Portugalissa, Puolassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Skotlannissa, Sloveniassa, Tanskassa, Venäjällä ja Virossa. Vuosien ulkomailla kiertämisen jälkeen on viimein kotimaan yleisön vuoro nähdä tämä esitys! Invisible Lands voitti Festival’s Director’s prizen Banialuka-festivaalilla, Puolassa 2018.

https://ishmaelfalke.com

www.grusgrus.fi

Livsmedlet on kahden hengen projekti, jonka muodostavat Ishmael Falke ja Sandrina Lindgren. Se toimii yhteistyössä GrusGrus Teatterin kanssa.

Konsepti, ohjaus ja esitys: Ishmael Falke ja Sandrina Lindgren

Äänisuunnittelu: Niklas Nybom

Valosuunnittelu: Jarkko Forsman

 

Sanaton.

 

Esitykseen on rajattu määrä paikkoja.


Lippuvarauksen voi tehdä puhelimitse tai sähköpostitse tai Nukketeatteri Sampon lipputoimistossa (vain yksi henkilö kerrallaan).

Lipputoimisto on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10-15,

Lippuja saa myös ovelta, jos esitys ei ole täynnä. Lippuja SAMPO XX Festivaalille saa ainoastaan Nukketeatteri Samposta.

Lippuvaraukset:020 735 2235, toimisto@nukketeatterisampo.fi

Lisätietoja SAMPO XX sivuilta: sampofestival.fi

Tiedot

Päivämäärä:
29.8.2020
Aika:
12:00 – 13:00

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235