Esityskalenteri ja liput

 

  SAMPO Festivaali lähestyy! Osta alta liput loppukesän inspiroivimpaan tapahtumaan 24.-28.8.2022!
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SAMPO XX: Kuuma Ankanpoikanen – Missing Amelia Earhart – TÄYNNÄ

29.8.2020 @ 19:3021:45

Liput

Kuuma Ankanpoikanen: Missing Amelia Earhart

Teatteri Avoimet Ovet, Erottajankatu 5

La 29.8. klo 19.30  – TÄYNNÄ
13+
 1 h 15 min

Amelia palaa vielä (viimeisen?) kerran! Amelia Earhart on sankari, ilmailun uranuurtaja ja meidän kaikkien esikuva. Vuonna 1937 Amelia Earhart lähti maailmanympärilennolle ja sitten Amelia Earhart katosi, jättäen jälkeensä valtavan, Amelia Earhartin muotoisen aukon. Merja Pöyhösen sooloteos on tyylipuhdas näyte suomalaisesta aikuisille suunnatusta nukketeatteritaiteesta. Sielukkaiden nukkehahmojen ja miniatyyrimaisemien siivittämänä se kertoo koskettavan tarinan edelläkävijyydestä ja uskomisesta mahdottomaan. Ilmava, haikea ja hetkittäin humoristinenkin nukketeatteriesitys kulkee kuin kaipauksensa kohde, rohkeasti omia reittejään, piirtäen samalla erityislaatuisen henkilökuvan tekijänsä kaksoisolennosta ja maailman tärkeimmästä ihmisestä – Amelia Earhartista. Aiemmin Nukketeatteri Sampon aikuisten ohjelmassa ja ensimmäisellä SAMPO Festivaalilla 2017 nähty upea ja toivottu esitys tekee paluun. Voi olla, että tämä mestarillinen esimerkki Merja Pöyhösen nukketeatteritaiteesta katoaa tämän jälkeen, kuten päähenkilönsä, jättäen valtavan suuren aukon Suomen nukketeatteritarjontaan. Ehkä. Ameliaa ei kannata jättää väliin.

https://auraofpuppets.com

Kuuma Ankanpoikanen on vuonna 2008 perustettu kokeileva nukketeatteriryhmä, jonka jäsen Merja Pöyhönen on.

Käsikirjoitus, ohjaus, äänisuunnittelu ja esittää: Merja Pöyhönen
Nuket ja lavastus: Heini Maaranen ja Merja Pöyhönen
Musiikki: Tienhaara, Swaying Wires, Eddie Hermoso
Valosuunnittelu: Jarkko Forsman
Tekniikan ajo: Jarkko Forsman & Hilla Väyrynen

Suomeksi.

 

Esitykseen on rajattu määrä paikkoja.


Lippuvarauksen voi tehdä puhelimitse tai sähköpostitse tai Nukketeatteri Sampon lipputoimistossa (vain yksi henkilö kerrallaan).

Lipputoimisto on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10-15,

Lippuja saa myös ovelta, jos esitys ei ole täynnä. Lippuja SAMPO XX Festivaalille saa ainoastaan Nukketeatteri Samposta.

Lippuvaraukset:020 735 2235, toimisto@nukketeatterisampo.fi

Lisätietoja SAMPO XX sivuilta: sampofestival.fi

Tiedot

Päivämäärä:
29.8.2020
Aika:
19:30 – 21:45

Tapahtumapaikka

Teatteri Avoimet Ovet
Erottajankatu 5
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map