Esityskalenteri ja liput

 

  SAMPO Festivaali lähestyy! Osta alta liput loppukesän inspiroivimpaan tapahtumaan 24.-28.8.2022!
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SAMPO XX: Fauna Humana

26.8.2020 @ 19:00

Liput

Fauna Humana

Erottajanaukiolla

Ke 26.8. klo 19

kaikenikäisille

Vapaa pääsy

Fauna Humana on kaduille, turuille, toreille, kaiken kansan keskelle ilmestyvä ihmeellinen musisoiva ja tanssiva seurue. Hahmot muistuttavat inhimillistä eläintä, tai eläimellistä ihmistä – kuten haluat! Fauna Humana on aina hyvän puolella ja puolustaa kansalaisia arjen apatialta! Se on  katukulkueryhmä jonka toiminta on sekoitus karnevaalia, performanssia, nukke- ja naamioteatteria, tanssia ja mimiikkaa sekä yleistä hulluttelua. Ilahdutamme kadulla liikkujia ilmestymällä odottamattomiin paikkoihin, mutta saatammepa osallistua myös erilaisiin tapahtumiin, mielenilmauksiin ja tempauksiin.

https://www.facebook.com/faunahumana

Lisätietoja SAMPO XX sivuilta: sampofestival.fi

Tiedot

Päivämäärä:
26.8.2020
Aika:
19:00

Tapahtumapaikka

Erottajanaukio
Mannerheimintie 1
Helsinki, Suomi
+ Google Map