Esityskalenteri ja liput

 

Nykyinen taloustilanne kurjistaa entisestään etenkin lasten mahdollisuutta tutustua teatteriin. Omana kädenojennuksenaan Nukketeatteri Sampo lanseeraa loppuvuoden ajaksi lipuille alennuskampanjan. Kampanjan aikana (4.9. – 31.12.2024) Sampon omiin, arkiaamujen esityksiin pääsee puoleen hintaan 6 €/hlö. Iltaisin ja viikonloppuisin 15€ / henkilö. Lisäksi myynnissä myös kannatuslippuja (20€) kaikkiin omiin esityksiin. Liput toimitetaan sähköpostitse. Alle 1-vuotiaat maksutta - muista kuitenkin ilmoittaa tilauksen lisätiedoissa, jos mukana on vauva!
* esityksen jälkeen taiteilijatapaaminen
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

SAMPO Festival: Pikku-Aasin Nukketeatteri: My name is Charlie

1.9. @ 17:00

Vapaa pääsy
Liput

SAMPO Festivaalin ohjelmaa:

Pikku-Aasin Nukketeatteri: My name is Charlie

Sanattomaan esitykseen on vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumisia!

Moikka! Etkö tiedä kuka olen? No nimeni on tietenkin Charlie! Olen aikoinaan ollut suuri filmitähti, joka on naurattanut, ihmetyttänyt ja sykähdyttänyt miljoonia pieniä ja isoja katsojia jo yli sadan vuoden ajan. Tänään, kuten silloinkin, elämäni värjäytyy yksinkertaisilla päivittäisillä seikkailuilla…törmäsin esimerkiksi outoon tölkkiin, ilkinkuriseen tuuleen ja sen valssipyörähdyksiin, outoon avaruusmunaan ja päivystävään poliisiin. Mutta kaiken tämän kerron “hiljaisessa” nukketeatterissani … Nähdään pian! Nimeni on Charlie, älä unohda minua…..

Esitys nähdään Keskustakirjasto Oodin Maijansalissa.

Lisätietoa esityksestä ja festivaalista SAMPO Festivaalin sivuilta!

 

Tiedot

Päivämäärä:
1.9.
Aika:
17:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Keskustakirjasto Oodi
Töölönlahdenkatu 4
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
My name is Charlie
0,00
Unlimited