Esityskalenteri ja liput

 

  SAMPO Festivaali lähestyy! Osta alta liput loppukesän inspiroivimpaan tapahtumaan 24.-28.8.2022!
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SAMPO Festival 2021: TEATR LALEK PLECIUGA – Kołysanki Północy – Tuutulauluja pohjoisesta

28.8.2021 @ 15:0015:45

Liput 15,00€

TEATR LALEK PLECIUGA: Kołysanki Północy – Tuutulauluja pohjoisesta – Lullabies of the North

SAMPO Festivaalin ohjelmaa Annantalolla –  lue lisää festivaalista: sampofestival.fi

Marta Łągiewkan innovatiivinen teos perustuu perinteisiin puolalaisiin ja pohjoisiin kehtolauluihin uusina sovituksina.   Teos ei ole tyypillinen esitys, se ei ole tyypillinen konsertti, se on pikemminkin musiikillinen tapaaminen, jonka aikana vanhemmat tai isovanhemmat voivat yhdessä lastensa ja lastenlastensa kanssa kuunnella perinteisiä puolalaisia ja skandinaavisia kehtolauluja ja liittyä aktiivisesti mukaan. Pehmeillä tyynyillä istuen siirrymme herkälle maalle, unelmoinnin ja unelmoinnin rajalla. “Lullabies of the North” on kutsu nuorelle katsojalle laulaa vanhempiensa kanssa, se on kutsu luoda musiikkia yhdessä ja rakentaa maailma, jonka keskellä on lapsi, vanhempiensa tai isovanhempiensa kanssa. Se on hieno tilaisuus kokea yhdessäoloa, perheenä, lämpimästi.

TEATR LALEK PLECIUGA: Kołysanki Północy – Lullabies of the North

Marta Łągiewka’s innovative work is based on traditional Polish and northern lullabies in new arrangements.   It is not a typical performance, it is not a typical concert, it is more of a musical meeting during which parents or grandparents together with their children and grandchildren will be able to listen to traditional Polish and Scandinavian lullabies and actively join in. Sitting on soft cushions we will move to a delicate land at the borderline of daydreaming and dreaming. “Lullabies of the North” is an invitation for the young viewer to sing along with their parents, it is an invitation to create music together and build a world in which the main role is played by the child with parents or grandparents. It’s a great opportunity to feel being together, as family, and the warmth of it.

Pleciuga-nukketeatteri on puolalainen kulttuurilaitos, joka on toiminut Szczecinin kulttuurikartalla vuodesta 1953.

Suunnittelu & ohjaus: Marta Łągiewka / Lavastaja: Kaja Cykalewicz-Licak / Säveltäjä: Tomasz Licak / Esiintyjät: Marta Łągiewka, Maja Bartlewska

Esitys on osa SAMPO Festivaalin 2021 ohjelmaa. / Part of SAMPO Festival 2021 program.

Lue lisää / More info:

sampofestival.fi

Tiedot

Päivämäärä:
28.8.2021
Aika:
15:00 – 15:45
Hinta:
15,00€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Annantalo
Annankatu 30
Helsinki, Suomi
+ Google Map

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available