Esityskalenteri ja liput

 

Lipun hinta on kaikille sama: aamuesityksissä 12€ / henkilö, iltaisin ja viikonloppuisin 15€ / henkilö. Lisäksi myynnissä myös kannatuslippuja (20€) kaikkiin omiin esityksiin. Liput toimitetaan sähköpostitse. Alle 1-vuotiaat maksutta - muista kuitenkin ilmoittaa tilauksen lisätiedoissa, jos mukana on vauva!
* esityksen jälkeen taiteilijatapaaminen
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

SAMPO 2023 * Plata Company & mir.theatre: Prefaby

27.8.2023 @ 11:00

22.00€
Liput

SAMPO 2023 Festivaali

Plata Company & mir.theatre (Tšekki/Czech Rep.): Prefaby

Teatteri ILMI Ö. La 26.8.2023 klo 12.30 & klo 13.30 & klo 14.30 & klo 15.30 & klo 16.30 & klo 17.30 & klo 18.30
Teatteri ILMI Ö. Su 27.8.2023 klo 11 & klo 12 & klo 13 & klo 14 & klo 15 & klo 16 & klo 17

 

Prefaby (Elementit) on omaperäinen pöytäteatteriprojekti, jossa yhdistyvät visuaalisuus ja äänimaisema. Esityksessä yleisö kohtaa vapaasti vaihtelevia aiheita kerrostalon arjesta betonielementtitaloissa – se symboloi modernin asumisen toteutunutta unelmaa entisen itäblokin maissa. Se on myös esi-apokalyptinen betoni-idylli, joka perustuu kolmen nimettömän naapurin tarinoihin. Projekti valottaa heidän haurasta tavallisuuttaan poikkeuksellisin keinoin.

Prefaby is an original visual and sound project, set on a formic table, freely varying motifs of everyday life in a block of flats (prefabricated concrete houses) – a symbol of a fulfilled dream of modern living in the countries of the former Eastern Bloc. It is also pre-apocalyptic concrete idyll based on the stories of three nameless neighbours. This project talks about their fragile ordinariness by extraordinary means.

Kesto/Duration: 30 min
Ikäsuositus/Age recommendation: 12+
Kieli/Language: sanaton/nonverbal

Huom! Esityspaikka ei ole esteetön: se sijaitsee toisessa kerroksessa, johon on pääsy ainoastaan portaikosta.

Note! The venue is not accessible: it is on the second floor with stairs.

Konsepti, lavastus, tekninen toteutus/Concept, stage design, technical realization: Dominik Migač
Dramaturgi/Dramaturge: Jakub Maksymov
Esiintyjät/Performing: Dominik Migač / Jakub Maksymov
Äänisuunnittelu/Sound design: Mr. Wombat Studio
Ääninäyttelijät/Voice acting: Štěpán Lustyk, Eva Hacurová, Milan Vedral, Jakub Vaverka

 

Dominik Migač on näyttelijä, joka tekee kokeiluja esine- ja materiaaliteatterin alalla. Tekijänä ja esiintyjänä hän on jo vetänyt huomiota useisiin projekteihinsa, kuten µSputnik. Hänen erikoisalaansa ovat pienet nuket. Jakub Maksymov on freelance-teatteriohjaaja. Hän on kiinnostunut nukke- ja esineteatterista. Hän tekee säännöllisesti yhteistyötä useiden teattereiden kanssa Tšekin tasavallassa, Slovakiassa ja Serbiassa. Yhdessä Dominikin kanssa he ovat perustajajäseniä riippumattomassa teatteriryhmässä Plata Companyssa, jonka puitteissa syntyivät tuotannot Tuhansia kymmeniä. Prefaby on heidän neljäs yhteinen projektinsa.

 

Dominik Migač is an actor and experimenter in the field of object and material theatre. As a creator and performer, he has already drawn attention to several projects, such as µSputnik. His specialty is small puppets. Jakub Maksymov is a freelance theatre director. He is keen on puppet and object theatre. He regularly cooperates with several theatres in the Czech Republic, Slovakia and Serbia. Together with Dominik they are founding members of the independent theatre group Plata Company, within which the productions Thousand Dozens were created. Prefaby is the fourth project they did together.

Tiedot

Päivämäärä:
27.8.2023
Aika:
11:00
Hinta:
22.00€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Teatteri ILMI Ö
Iso Roobertinkatu 10
Helsinki, Uusimaa 00120 Suomi
+ Google Map