Esityskalenteri ja liput

 

Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput kaikkiin Sampon lastenesityksiin maksavat 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Lisätietoja lipuista ja käytännöistä
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SAMPO 2021: Ötökkäpajat / lauantai 28.8.

28.8.2021 @ 10:0015:00

Liput Ilmainen

ÖTÖKKÄPAJA koko perheelle  

SAMPO Festivaalin ohjelmaa – lue lisää festivaalista: sampofestival.fi

Ötökkä-pajassa pääset tutustumaan uuteen lastenlaululevyyn Ötökkälauluja! Työpajassa muusikko Maija Karhinen-Ilo laulaa levyn lauluja, ja nukketeatteritaiteilija Anne Lihavaisen opastuksella pajalaiset voivat tehdä luonnon- ja kierrätysmateriaaleista oman ötökän. Työpajan lopussa annamme ötököiden liikkua oman laulun tahtiin ja omat ötökät saa sitten lennättää kotiin. Pajaan osallistuvat saavat omakseen myös Ötökkälauluja-levyn!

Teatteri ILMI Ö

la 28.8. klo 10 & 11 & 13 & 14 (su 29.8. klo 10 & 11 & 13 & 14)

Vapaa pääsy.

Ennakkovaraus (rajoitettu määrä paikkoja). Varaa paikat kaikille paikalle tuleville valitsemalla alta haluamasi ajankohta. Mikäli paikkaa ei voi varata, työpaja on täynnä.

Ötökkälevyn laulut ovat Maija Baricin sävellyksiä ja sanoituksia, ja levyllä ne esittää Maija Karhinen-Ilo, joka on myös sovittanut laulut.

Bug workshop for the whole family

In the Bug Workshop you can get acquainted with the new children’s song album Ötökkälauluja (Bug Songs)! In the workshop, musician Maija Karhinen-Ilo sings the songs on the album, and under the guidance of puppet theater artist Anne Lihavainen, the children can make their own bug out of natural and recycled materials. At the end of the workshop, we let the bugs move to the beat of their own song and then let our own bugs fly home. Participants in the workshop will also receive the album Ötökkälauluja (Bug Songs)!

Teatteri ILMI Ö, Sat 28.8. at 10am & 11am & 1pm & 2 pm (Sun klo 10am & 11am & 1 pm & 2 pm)

Free of charge.

Reservation required (limited attendance). Reserve places for all that will be attending, by choosing the time below. If a time is not available for reservation, the workshop is full.

 

The songs on the Ötökkälauluja album are compositions and lyrics by Maija Baric, and on the album they are performed by Maija Karhinen-Ilo, who has also arranged the songs.

Tiedot

Päivämäärä:
28.8.2021
Aika:
10:00 – 15:00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Teatteri ILMI Ö
Iso Roobertinkatu 10
Helsinki, Uusimaa 00120 Suomi
+ Google Map