Esityskalenteri ja liput

 

Verkkokaupassa on valitettavasti toimintahäiriö, jonka johdosta lippuostoissa on ongelmia. Mikäli lippuostoksesi ei mene läpi, voit varata liput esitykseen: ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimisto@nukketeatterisampo.fi tai puhelimitse 020 735 2235. Varattuja lippuja ei Sampossa tarvitse noutaa ennen kuin saapuu esitykseen.
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SAMPO 2021: Karavaaniteatteri / Nukketeatteri Ofelia – Omituisia juttuja klo 16 & 16.30 & 17 & 18 & 18.30 & 19

27.8.2021 @ 16:0019:30

Liput 5,00€

Karavaaniteatteri: Nukketeatteri Ofelia – Omituisia juttuja

SAMPO Festivaalin ohjelmaa – lue lisää festivaalista: sampofestival.fi

Erottajanaukio pe 27.8. klo 16 & 16.30 & 17 & 18 & 18.30 & 19
kaikenikäisille
kesto 13 min
Liput 5€

Asuntovaunuteatteri Karavan tuo mukanaan Nukketeatteri Ofelian esityksen Omituisia juttuja. Esitys leikkii mittasuhteilla luoden unenomaisen maailman pienelle näyttämölle. Taianomaisia, hassuja asioita tapahtuu, mahdoton on mahdollista. Esityksessä tutut esineet ja asiat muuttuvat muuksi, saavat uuden muodon ja merkityksen. Mikään ei ole lopulta sitä, miltä se aluksi näyttää.   Esitys tapahtuu omintakeisella hauskalla kielellä ja sopii kaikenkielisille ja kaikenikäisille.

Karavaaniteatteri on Metropolitan Puppetsin asuntovaunu, joka muovautuu esittävän taiteen tilaksi melkein minne tahansa. Karavaanissa on tilaa 7 katsojalle. SAMPO Festivaalilla Karavaaniteatterin löytää Erottajanaukiolta.

 

Käsikirjoitus, visualisointi, ohjaus, esittäminen: Anne Lihavainen

Musiikki: Sampo Kylmänen

Huom: myynnissä lippuja 6 eri esitykseen perjantaina 27.8. – varmista, että valitset oikean kellonajan!

 

Caravan Theatre: Nukketeatteri Ofelia – Strange stuff

Erottajanaukio Fri 27.8. at 4pm & 4.30 pm & 5pm & 6pm & 6.30pm & 7pm

for all ages

13 min

Tickets 5€

 

Caravan Theater Karavan brings with it Puppet Theater Ofelia’s performance Strange Stuff. The performance plays with proportions, creating a dreamlike world on a small stage. Magical, funny things happen, the impossible is possible. In the performance, familiar objects and things change, gaining a new form and meaning. Nothing is what it looks like at first. The performance takes place in a unique fun language and is suitable for all languages and all ages.

 

CARAVAN THEATRE

 

The Caravan Theater is the caravan of Metropolitan Puppets, which can be transformed almost anywhere as a space for performing arts. The caravan has seats for a 7 person audience. At the SAMPO Festival, you can find the Caravan Theater on Erottajanaukio.

 

Text, visualization, direction, on stage: Anne Lihavainen

Music: Sampo Kylmänen

Note: there are tickets for 6 different performances. Make sure that you choose the right one!

 

Tiedot

Päivämäärä:
27.8.2021
Aika:
16:00 – 19:30
Hinta:
5,00€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Erottajanaukio
Mannerheimintie 1
Helsinki, Suomi
+ Google Map

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available