Esityskalenteri ja liput

 

Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta. 

Nyt myynnissä: liput SAMPO 2021 Festivaalin avajaisesitykseen - Kuuma Ankanpoikanen: Funny! Lippuja syksyn esityksiin pääkaupunkiseudun kulttuuritaloissa myös jo myynnissä!
Liput kaikkiin Sampon lastenesityksiin maksavat 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Lisätietoja lipuista ja käytännöistä
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

SAMPO 2021 Festival: Kuuma Ankanpoikanen – FUNNY

25.8.2021. @ 19:0020:00

Liput €15 - €20

Kansainvälisen SAMPO 2021 nukketeatterifestivaalin avaa 25.8.2021 kotimainen kantaesitys!

Kuuman Ankanpoikasen kantaesitys FUNNY – THE BEST PUPPET SHOW EVER MADE poksauttaa lavan täyteen muotoaan muuttavia ilmapalloja, häilyviä projisointeja ja unelmia tähteydestä. Kepeän värikylläinen teos piilottaa pahan pumpuliin ja pohtii viihdyttämisen tragediaa. Parrasvalojen takaa paljastuu ikuista hymyään hymyilevä lapsiaikuinen ja tämän sokerihattarainen menneisyys.

Sanaton, humoristinen ja muodoltaan kepeä esitys kätkee kuvastoonsa kysymyksiä väkivallan pelosta ja oman mielen rakoilusta. Onko klovnin hymyn takana aina tyhjyys? Räjähtääkö ilmapallo, jos se kasvaa liian suureksi? Voiko aikuiseksi kasvaa syömällä pelkkää hattaraa?

Esityksen lavatähtinä hurmaavat Merja Pöyhönen ja Riina Tikkanen, jotka ovat tuttuja monista viime vuosien nukketeatterimenestyksistä, yhdessä ja erikseen!

Merjan ja Riinan konseptoiman ja käsikirjoittaman esityksen ohjaa Pia Kalenius, nuket ja lavastus ovat Jenni Rutasenkäsialaa ja musiikin on säveltänyt Antti-Juhani Manninen. Visuaalisena assistenttina häärää Heini Maaranen ja valot suunnittelee Essi Santala. Tuotanto Kuuma Ankanpoikanen ja Markus Alanen.

 

Lue lisää esityksestä ja festivaalista SAMPO Festivaalin sivuilta: sampofestival.fi

Lisää tietoa tulevista festivaaliesityksistä lähempänä tapahtumaa!

 

Tiedot

Päivämäärä:
25.8.2021.
Aika:
19:00 – 20:00
Hinta:
€15 - €20
Kotisivu:
https://sampofestival.fi

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
SAMPO 2021: Kuuma Ankanpoikanen - FUNNY 25.8.2021 klo 19 / normaalihintainen
20,00
SAMPO 2021: Kuuma Ankanpoikanen - FUNNY 25.8.2021 / alennuslippu
opiskelijat/eläkeläiset/teatteriala
15,00