Esityskalenteri ja liput

 

  SAMPO Festivaali lähestyy! Osta alta liput loppukesän inspiroivimpaan tapahtumaan 24.-28.8.2022!
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SAMPO 2021 Festival: Kuuma Ankanpoikanen – FUNNY

26.8.2021 @ 15:0016:00

Liput 15,00€ - 20,00€

Kansainvälisen SAMPO 2021 nukketeatterifestivaalin avaa kotimainen kantaesitys!

Kuuman Ankanpoikasen kantaesitys FUNNY – THE BEST PUPPET SHOW EVER MADE poksauttaa lavan täyteen muotoaan muuttavia ilmapalloja, häilyviä projisointeja ja unelmia tähteydestä. Kepeän värikylläinen teos piilottaa pahan pumpuliin ja pohtii viihdyttämisen tragediaa. Parrasvalojen takaa paljastuu ikuista hymyään hymyilevä lapsiaikuinen ja tämän sokerihattarainen menneisyys.

Sanaton, humoristinen ja muodoltaan kepeä esitys kätkee kuvastoonsa kysymyksiä väkivallan pelosta ja oman mielen rakoilusta. Onko klovnin hymyn takana aina tyhjyys? Räjähtääkö ilmapallo, jos se kasvaa liian suureksi? Voiko aikuiseksi kasvaa syömällä pelkkää hattaraa?

Esityksen lavatähtinä hurmaavat Merja Pöyhönen ja Riina Tikkanen, jotka ovat tuttuja monista viime vuosien nukketeatterimenestyksistä, yhdessä ja erikseen!

Merjan ja Riinan konseptoiman ja käsikirjoittaman esityksen ohjaa Pia Kalenius, nuket ja lavastus ovat Jenni Rutasenkäsialaa ja musiikin on säveltänyt Antti-Juhani Manninen. Visuaalisena assistenttina häärää Heini Maaranen ja valot suunnittelee Essi Santala. Tuotanto Kuuma Ankanpoikanen ja Markus Alanen.

 

Lue lisää esityksestä ja festivaalista SAMPO Festivaalin sivuilta: sampofestival.fi

SAMPO Festivaalilla kolme näytöstä:

Ke 25.8.2021 klo 19 ensi-ilta

To 26.8.2021 klo 15

To 26.8.2021 klo 19

Tiedot

Päivämäärä:
26.8.2021
Aika:
15:00 – 16:00
Hinta:
15,00€ - 20,00€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available