Esityskalenteri ja liput

 

Verkkokaupassa on valitettavasti toimintahäiriö, jonka johdosta lippuostoissa on ongelmia. Mikäli lippuostoksesi ei mene läpi, voit varata liput esitykseen: ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimisto@nukketeatterisampo.fi tai puhelimitse 020 735 2235. Varattuja lippuja ei Sampossa tarvitse noutaa ennen kuin saapuu esitykseen.
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SAMPO 2018: Lutkovno Gledališče Maribor: The Trial or The Woeful Story of Joseph K. (SLO)

23.8.2018 @ 19:3020:25

Liput

 

 

Matija Solce based on the motif by Franz Kafka

OIKEUSJUTTU tai Josef K:n murheellinen tarina

Matija Solce perustuen Franz Kafkan teokseen.

Yleisö löytää itsensä Josef K:n roolista tässä musiikillisessa ja teatterillisessa luomuksessa, jossa aika menettää merkityksensä. Esitys vie katsojat säälimättä aina vain erilaisiin ympäristöihin, tutustuttaa heidät yhteiskunnallisen koneiston sisäiseen elämään, ja paljastaa Josef K:n intiimin maailman. Tapahtumien keskelle sijoitettu yleisö joutuu ottamaan osaa oikeudenkäyntiin ja kantamaan vastuuta oikeuden armosta. Dynaaminen esitys rakentuu Kafkan ajattelun tulkinnoille, joita avataan teatterin keinoin esineiden ja käsinukkien avulla, intensiivisten musiikillisten välisoittojen ja hienovaraisten tunnelmien kautta. Oikeusjuttu muuttaa esiintyjän, kielen, äänen, valon ja yleisön tasa-arvoisiksi elementeiksi, joita on melkein mahdotonta erottaa toisistaan.

Hyvät naiset ja herrat: te olette syytettyjä!

The audience find themselves in the role of Joseph K. in this musical and theatrical composition without time. The play mercilessly shifts them between different environments, acquaints the audience with the inner workings of the society´s machine, and exposes the intimate world of Joseph K. The audience are placed at the centre of the developments, forced to submit to the Trial and take responsibility at the mercy of the court. This dynamic performance thrives on the interpretation of Kafka´s poetics through theatre, object, intense musical interludes, hand puppets, and subtle atmospheres. The Trial transforms the performer, the word, the sound, the light, and the audience into equal elements, which are almost impossible to part.

Ladies and gentlemen: You have been accused!

Teksti, musiikki, ohjaus / Text, music, directed by: Matija Solce
Näyttämöllä / Performed by: Miha Bezeljak & Miha Arh
Dramaturgia / Dramaturgy: Jelena Sitar Cvetko
Suunnittelu / Art direction: Primož Mihevc & Matija Solce
Valosuunnittelu / Lighting design: Matija Solce & Miljenko Knezoci
Nuket ja lavastus / Puppet and set design: Primož Mihevc
Pukusuunnittelu / Costume and wardrobe: Svetlana Maloic
Pukujen valmistus / Costume construction: Maja Švagelj
Ensi-ilta / First premiere 28.4.2012

Kulttuuriareena Gloria
ke 22.8. klo 19.30 / Wed 22.8. at 7.30 pm
to 23.8. klo 19.30 / Wed 23.8. at 7.30 pm
Kieli / Language: slovenia, saksa, englanti / Slovenian, German, English

Ikäsuositus / Age recommendation: aikuisille, adults
Kesto / Duration: 55 min

 

Tiedot

Päivämäärä:
23.8.2018
Aika:
19:30 – 20:25

Tapahtumapaikka

Kulttuuriareena Gloria
Pieni Roobertinkatu 12
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available