Esityskalenteri ja liput

 

Verkkokaupassa on valitettavasti toimintahäiriö, jonka johdosta lippuostoissa on ongelmia. Mikäli lippuostoksesi ei mene läpi, voit varata liput esitykseen: ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimisto@nukketeatterisampo.fi tai puhelimitse 020 735 2235. Varattuja lippuja ei Sampossa tarvitse noutaa ennen kuin saapuu esitykseen.
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SAMPO 2018: KUUMA ANKANPOIKANEN: TUULEN VIEMÄÄ – GONE WITH THE WIND

24.8.2018 @ 17:4518:05

Liput

 

 

 

 

 

 

“With enough courage you can do without a reputation!”

Kuuma Ankanpoikanen tekee sen taas! Kaikkien aikojen klassikkoelokuva törkeänä 20-minuutin piraattikopiona! Kuka kaipaa Vivien Leightä kun roihuavien tunteiden ja uskomattomien juonenkäänteiden tulkkina on kaksi valtakunnan ihastuttavinta nukketeatteritaiteilijatarta: Sirpa Järvenpää ja Merja Pöyhönen. Atlanta, Scarlett O’Hara ja mitättömät mieshahmot palavat vauhdilla ja tyylillä, jollaisia et edes unelmoinut koskaan kokevasi. Ja jollei nyt kaikki sattuisi menemään ihan putkeen… niin… After all, tomorrow is another day!

 

”With enough courage you can do without a reputation!”

Kuuma Ankanpoikanen does it again! The classic movie of all times as a 20-minute outrageous pirate copy! Who asks for Vivien Leigh anymore, when the flaming feelings and unbelievable twists in the plot are translated by two of the most charming puppeteers: Sirpa Järvenpää and Merja Pöyhönen. Atlanta, Scarlett O´Hara and the insignificant male characters burn quickly and with a style, that you never dreamed you would get to see. And if everything should not go as planned… well… After all, tomorrow is another day!
Kieli / Language: suomi / Finnish
Ikäsuositus / Age recommendation: Aikuisille / For adults.
Kesto / Duration: 20 min.

Teatteri Avoimien Ovien aulassa / In the lobby of Teatteri Avoimet Ovet

Tiedot

Päivämäärä:
24.8.2018
Aika:
17:45 – 18:05

Tapahtumapaikka

Teatteri Avoimet Ovet
Erottajankatu 5
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available