Esityskalenteri ja liput

 

Verkkokaupassa on valitettavasti toimintahäiriö, jonka johdosta lippuostoissa on ongelmia. Mikäli lippuostoksesi ei mene läpi, voit varata liput esitykseen: ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimisto@nukketeatterisampo.fi tai puhelimitse 020 735 2235. Varattuja lippuja ei Sampossa tarvitse noutaa ennen kuin saapuu esitykseen.
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SAMPO 2018: Elokuva: Nukkemestari / Film: Puppetmaster

25.8.2018 @ 17:0017:15

Liput

Hanna Bergholm: Nukkemestari / Puppetmaster

Yksinäinen nainen antaa miehen muuttaa itsensä nukeksi, jotta edes joku hyväilisi häntä. Mutta kun mies kyllästyy nukkeen, tämä ei päästäkään irti. Näyttelijöitä ja nukkeja yhdistävä fantasiadraama Nukkemestari on kauhuelementtejä sisältävä runoelma rakkaudenkaipuusta, esineellistävästä parisuhteesta ja toiseen ihmiseen takertumisesta.

A lonely woman, yearning to be caressed, allows a man to transform her into a puppet. But when the man loses his interest, the puppet won`t let go. The Puppet Master is a fantasy drama with horror elements. It combines actors and puppets in a poetic story about longing for love, living in an objectifying relationship and clinging to another person.

Hanna Bergholm on helsinkiläinen elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja, joka on valmistunut Taideteollisen korkeakoulun elokuvaohjaajalinjalta vuonna 2009. Hanna Bergholm on ohjannut useita kansainvälisesti palkittuja lyhytelokuvia, sekä käsikirjoittanut ja ohjannut Ylelle lasten draamasarjan nimeltä Reetta ja Ronja. Tällä hetkellä Bergholm valmistelee ensimmäistä pitkää elokuvaansa, kauhudraamaa nimeltä Pahanhautoja.

Hanna Bergholm is a Finnish film director and screenwriter. She has graduated in 2009 from ELO Film School Finland with MA in Film Directing. Bergholm has directed several internationally awarded short films and also children`s drama TV series. Currently Bergholm is working on her first feature film Birds of a Feather which has been selected in Nordic Genre Boost 2016 and European Genre Forum 2018.

DIRECTOR’S FILMOGRAPHY (selected)

-Nukkemestari (Puppet Master), 2018, 15 min, fiction, Nukkemestari Ensamble/Aalto University
-Gorilla, 2010, 10 min, fiction, Periferia Productions
-Reetta ja Ronja (Reetta and Ronja), 2009, 10×10 min, TV Drama Series, Finnish Broadcasting Company YLE -Varjot (Shadows), 2009, 20 min, fiction, ELO
-Mun Lappi (My Lapland), 2005, 30 min, fiction, ELO/Midnight Sun Film Centre

Ohjaus, käsikirjoitus, tuotanto / Director, Script, Producer : Hanna Bergholm
Kuvaus / Cinematography: Arttu Peltomaa
Ääni / Sound: Juho Luukkainen
Leikkaus / Editing:Hanna Bergholm, Hanna Kuirinlahti
Lavastus / Set design: Heini Maaranen
Säveltäjä Composer: Janne Storm
Nukentekijät / Puppet makers: Heini Maaranen, Hilla Väyrynen
Nainen/nukettaja / Woman/puppeteer: Merja Pöyhönen
Mies / Man: Jari Virman

Taiteiden yönä to 23.8. elokuva esitetään Nukketeatteri Sampossa klo 20.30. Elokuvan jälkeen on keskustelutilaisuus.

Päivälehden museossa 24.8. & 25.8. klo 17.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

K-12, sisältää väkivaltaa, saattaa aiheuttaa ahdistusta.

On the Night of the Arts, Thu 23.8. the film will be performed at Puppet Theatre Sampo at 8.30 pm. Afterwards there is a discussion about the film.

At Päivälehti Museum 24.8. & 25.8. at 5 pm.

Free admission, welcome!

K-12, includes scenes of violence, may cause distress.

 

Tiedot

Päivämäärä:
25.8.2018
Aika:
17:00 – 17:15

Tapahtumapaikka

Päivälehden museo
Ludviginkatu 2-4
Helsinki, Suomi
+ Google Map