Esityskalenteri ja liput

 

Verkkokaupassa on valitettavasti toimintahäiriö, jonka johdosta lippuostoissa on ongelmia. Mikäli lippuostoksesi ei mene läpi, voit varata liput esitykseen: ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimisto@nukketeatterisampo.fi tai puhelimitse 020 735 2235. Varattuja lippuja ei Sampossa tarvitse noutaa ennen kuin saapuu esitykseen.
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SAMPO 2018: Divadlo U staré herečky: Mowgli (CZ)

22.8.2018 @ 17:0017:40

Liput

 

Divadlo U staré herečky (CZ): Mowgli

Esitys jossa toiminta korvaa sanat. Mowgli – Intian viidakko, villejä petoja, salakavalia matelijoita, kadonnut poika ja katepillari…

Mowgli päätyy viidakkoon, keskelle ansoja ja vaaroja. Mitä tekee puhumaton lapsi susien, käärmeiden, tiikereiden ja muiden jättimäisten eläinten maailmassa – jossa aikuisetkin vain juuri ja juuri selviävät? Voiko pieni poika selvitä keskellä viidakkoa? Luonto on paljon värikkäämpi ja kiinnostavampi kuin miltä ensi silmäyksellä näyttää.

Susi löytää Mowglin viidakosta. Hän ymmärtää, että jonkun on pidettävä Mowglista huolta. Onko hän nälkäinen? Haluaisiko hän luun? Ei, hunaja on parempaa. Karhusta tulee Mowglin suojelija. Silti Mowglin pitää oppia selviämään yksin, joten hän lähtee seikkailuretkille ympäri viidakkoa. Vähitellen hän ymmärtää, että elämä viidakossa edellyttää viisautta ja oveluutta, vaikka alkuun hänen jokaista liikettään salaa valvova karhu pelastaa hänet kiperistä tilanteista. Tämä olisi paratiisi, jos ei olisi erästä julmaa tiikeriä, joka kiertelee ympäristössä…

Tarinaan rohkeudesta ja ystävyydestä tarvitaan hieman jännitystä ja vaaraa, mutta turhia sanoja siihen ei tarvita.

Perustuu Rudyard Kiplingin teokseen Viidakkokirja.

 

A performance in which action replaces words. Mowgli – it’s an Indian jungle, wild predators, insidious reptiles, a lost child and a caterpillar…

Mowgli ends up in the middle of a jungle full of traps and danger. What is a child who doesn’t even speak yet supposed to do in the world of wolves, snakes, tigers and other giant animals that even adults can hardly deal with? Can a small boy survive in the middle of the wilderness? However, the nature is far more colourful and interesting than it seems at first glance.

Mowgli is found in the jungle by a wolf. He gets to understand that someone has to look after Mowgli. Is he hungry? Would he like a bone? No, honey will be better. A bear gets involved and becomes Mowgli’s guardian. Still, Mowgli has to learn to survive alone so he sets out on exploration trips around the jungle. Gradually he starts to understand that a life in the wilderness requires wisdom and shrewdness even though at first he is rescued from any tricky situation by the bear who secretly watches every single Mowgli’s move. It would look like a paradise if it weren’t for a bad tiger circling around…

A story about courage and friendship cannot do without a bit of thrill and danger but it certainly can without useless words.

Based on Rudyard Kipling´s story.

 

Trailer: https://youtu.be/9C9mu-tMEQY

 

Ohjaus ja musiikki / Director and Composer: Jiří Vyšohlíd
Dramaturgia / Dramaturgy: Marta Ljubková
Lavastus ja nuket / Stage setting and puppets: Luděk Joska
Näyttämöllä / Starring: Jana Vyšohlídová

 

Annantalo
ke 22.8. klo 10 / Wed 22.8. at 10 am
Liput / Tickets 12€
Kieli / Language: sanaton / nonverbal
Ikäsuositus / Age recommendation: 3-10 vuotta / 3-100 years.
Kesto / Duration: 40 min.

 

Tiedot

Päivämäärä:
22.8.2018
Aika:
17:00 – 17:40

Tapahtumapaikka

Annantalo
Annankatu 30
Helsinki, Suomi
+ Google Map

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available