Esityskalenteri ja liput

 

  SAMPO Festivaali lähestyy! Osta alta liput loppukesän inspiroivimpaan tapahtumaan 24.-28.8.2022!
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pilvien paino

20.11.2021 @ 19:0020:00

Liput 17,00€ - 22,00€

Pilvien paino on nykynukketeatterinäytelmä kahdesta naiskirjailijasta, jotka jäivät Euroopan historian vyöryjen alle, Irene Nemirovskysta ja Elvi Sinervosta.

Esitys pureutuu näiden kahden naisen elämäntarinaan niiltä osin, joissa ne yhtyvät. Euroopan myllerrykset veivät molemmat kirjailijat jo lapsuudessa uuteen ympäristöön, jota tarkastella ulkopuolisen silmin ja jossa etsiä omaa ääntään. Kirjailijan työ ja äitiys sekä sota yhteisöstä eristäminen ja kirjoittamisen voima poikkeusoloissa ovat teemoja, jotka kulkevat sekä Nemirovskyn että Sinervon elämässä. Pilvien paino yhdistelee tapahtumia kirjailijoiden omasta elämänhistoriasta sekä heidän tekstiensä kuvaamasta maailmasta.

Irene ja Elvi kohtaavat kuvitellussa hetkessä, ajassa ja paikassa –  teoksessa joka rakentuu tositapahtumien ja kuvitellun risteykseen.

Esitys pureutuu henkilöidensä kokemuksiin ja tuo esiin aistikkaasti, runollisesti ja kehollisesti heidän kokemuksensa historian poimuissa. Esitys kunnioittaa heidän työtään ja valintojaan sekä esittää tämän päivän ihmisille kysymyksen siitä mitä on olla ihminen tässä ajassa – ja voiko menneeseen katsomalla ymmärtää omaa aikaansa paremmin.

Pilvien painossa nähdään nukketeatterin monipuolisia ilmaisukeinoja. Nuket sekä materiaali- ja esineilmaisu luovat esityksen visuaalisen ilmaisuvoimaisen maailman.  Näyttämöllä nähdään suomalainen ja ranskalainen esiintyjä jotka toimivat näyttelijöinä sekä nukettajina. Esityksen äänimaailma kuljettaa tarinaa ajassa ja hengittää yhdessä visuaalisen maailman kanssa.

Esitys on suunnattu aikuisille ja nuorille. Esitys on monikielinen, siinä kuullaan suomea, ranskaa ja venäjää.

Pilvien paino

Kesto 60 min. – ei väliaikaa
Ikäraja 15+
kieli: suomi, venäjä, ranska

Työryhmä

Ohjaus, käsikirjoitus, lavastus Mila Nirhamo

Nukenrakennus  Laura Hallantie

Äänisuunnittelu Perrine Ferrafiat

Valosuunnittelu Jere Suontausta

Apulaisohjaaja  Johanna Latvala

Työryhmän assistentti Maria-Elina Koivula

Kitara: Valtteri Bruun

Näyttämöllä Perrine Ferrafiat ja Mila Nirhamo

Kuvat Miso Macura

Vierailuesitys Aikuisten Sampo -sarjassa

Esitykset la 13.11. / su 14.11. / la 20.11. / su 21.11. / ma 22.11. – kaikki esitykset klo 19.

Tiedot

Päivämäärä:
20.11.2021
Aika:
19:00 – 20:00
Hinta:
17,00€ - 22,00€

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available