Esityskalenteri ja liput

 

Verkkokaupassa on valitettavasti toimintahäiriö, jonka johdosta lippuostoissa on ongelmia. Mikäli lippuostoksesi ei mene läpi, voit varata liput esitykseen: ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimisto@nukketeatterisampo.fi tai puhelimitse 020 735 2235. Varattuja lippuja ei Sampossa tarvitse noutaa ennen kuin saapuu esitykseen.
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ötökkäpaja

9.4. @ 11:0012:30

Liput 15,00€

Ötökkäpaja 

Ötökkäpajassa pääset tutustumaan uuteen lastenlaululevyn Ötökkälauluja. Ötökkälevyn laulut ovat Maija Baricin sävellyksiä ja sanoituksia, ja levyllä ne esittää Maija Karhinen-Ilo, joka on myös sovittanut laulut. 

Työpajassa rakennamme kierrätys- ja luonnonmateriaaleista oman ötökän tai ötököitä ja tanssitamme niitä pöytäteatterinäyttämöllä laulun tahtiin. Omat ötökät saa viedä työpajan päätyttyä kotiin. Pajaan osallistuvat saavat omakseen Ötökkälauluja-levyn!

Ohjaaja: Anne Lihavainen

Työpajan kesto 1,5h.

Ikäsuositus 4v. ylöspäin. Alle kouluikäiset tarvitsevat oman aikuisen apua.

Kysymys: Tulen lapseni kanssa, tarvitsenko oman lipun?

Vinkki: Jokainen osallistuva henkilö, joka tekee oman nuken työpajassa, tarvitsee lipun. Jos tulet työpajaan vain auttamaan lastasi, etkä tee omaa nukkea, et tarvitse lippua.

Tiedot

Päivämäärä:
9.4.
Aika:
11:00 – 12:30
Hinta:
15,00€

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available