Esityskalenteri ja liput

 

Verkkokaupassa on valitettavasti toimintahäiriö, jonka johdosta lippuostoissa on ongelmia. Mikäli lippuostoksesi ei mene läpi, voit varata liput esitykseen: ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse toimisto@nukketeatterisampo.fi tai puhelimitse 020 735 2235. Varattuja lippuja ei Sampossa tarvitse noutaa ennen kuin saapuu esitykseen.
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nukketeatteri Sampo: Leonardon lentävät apinat (Helsinki)

3.9.2017 @ 16:0016:45

Liput

 Leonardon lentävät apinat (Helsinki)

Oletko koskaan haaveillut oppivasi lentämään?

Keksijänero Leonardo on suunnitellut monia mielenkiintoisia ja erikoisia kojeita, myös lentoaluksia. Leonardon lentävät apinat unelmoivat lentämisestä. Toteutuuko haave? Keksijän työhuoneessa kaikki on mahdollista eivätkä asiat ole aina sitä miltä ne näyttävät…

Bojan Barićin ohjaama renessanssiajan ja Leonardo da Vincin erikoisten ja aikaansa edellä olleiden keksintöjen innoittama esitys ammentaa varieteemarionettiperinteestä. Esityksen visuaalinen ilme on taianomainen ja steampunk-henkinen ja sen lempeä huumori on kutsuvaa kaikenikäisille. Esitys on sanaton ja siinä on elävä musiikki.

Have you ever wanted to learn to fly?

The genial inventor Leonardo has invented many interesting and strange machines, also a flying machine.
Leonardo´s Flying Monkeys are dreaming of flying. Will their dream come true? In the inventors workshop everything is possible and things are not always what they seem.

This magical puppet theatre performance, inspired by the renaissance genius Leonardo da Vincis inventions, derives its techniques from the traditional variety marionette theatre, creating a unique sound landscape and versatile visual world. Wordless, with live music.

Yli 3-vuotiaille / for over 3-year-old children
Sanaton / without words
Kesto 45 min / Duration 45 min

Käsikirjoitus ja ohjaus / Text, director: Bojan Barić
Alkuperäisidea / Original idea: Iivo Barić
Visuaalinen suunnittelu / Visual design: Matti Westerlund
Nukenrakennus / Puppets: Tape, Emma ja Jenna Komulainen, Matti Westerlund, Joosef Vitek
Lavastus / Set design: työryhmä / cast
Musiikki / Music: Susan Aho, Iivo Barić, Eduardo Di Capua
Valo- ja äänisuunnittelu/ Light and sound design: Immanuel Pax
Puvustus / Costumes: Kristiina Jokinen
Esiintyjät / On stage: Susan Aho, Iivo Barić

Tiedot

Päivämäärä:
3.9.2017
Aika:
16:00 – 16:45

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 735 2235