Esityskalenteri ja liput

 

  SAMPO Festivaali lähestyy! Osta alta liput loppukesän inspiroivimpaan tapahtumaan 24.-28.8.2022!
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nukketeatteri Ofelia: Pallo (Porvoo)

31.8.2017 @ 12:0012:30

Liput

Nukketeatteri Ofelia: Pallo (Porvoo)

Pieni Pipu kokee suuren väriseikkailun. Pipun matka vie punaisesta keltaiseen, keltaisesta siniseen ja lopulta Pipu kohtaa Suuren Vihreän. Jokaisella värillä on oma episodinsa, oma tunnelmansa ja rytminsä. Tunnelmat syntyvät äänien, heijasteiden, musiikin, sanojen ja tanssin kautta. Pallo herkistää näkemään, kuulemaan ja tuntemaan värejä.

In “The Ball” little Pipu experiences a big colouradventure. Pipus journey goes through red and yellow, from yellow to blue, and finally Pipu meets The Great Green. Every colour has its own episode, own atmosphere and rhythm. Atmospheres come to life through voices, reflections, music, words and dance. The Ball sensitizes us to hear, see and feel colours.

Kaikenikäisille, erityisesti vauvoille / for everyone, especially babies
Lähes sanaton / Almost without words
Kesto 30 min / Duration 30 min

Esiintyjä / On stage: Anne Lihavainen
Käsikirjoitus, nuket, lavastus / Text, puppets, set design: Anne Lihavainen
Musiikki ja valot / Music and lights: Bojan Barić

www.nukketeatteriofelia.fi

 

Tiedot

Päivämäärä:
31.8.2017
Aika:
12:00 – 12:30

Tapahtumapaikka

Päivälehden museo
Ludviginkatu 2-4
Helsinki, Suomi
+ Google Map