Esityskalenteri ja liput

 

  SAMPO Festivaali lähestyy! Osta alta liput loppukesän inspiroivimpaan tapahtumaan 24.-28.8.2022!
Alta löydät kuluvan esityskauden kalenterin. Osta lippu klikkaamalla haluamasi esityksen kohdalta ja lisäämällä lippu ostoskoriin. Muista painaa "Lähetä tilaus"!
Liput Nukketeatteri Sampon esityksiin iltaisin ja viikonloppuisin maksavat 15€/henkilö, arkiaamujen esityksiin 12€/hlö. Hinta on sama aikuisille ja lapsille. Liput festivaaliesityksiin ym. saattavat olla erihintaisia. Alle 1-vuotiaat pääsevät teatteriin maksutta - mutta ole hyvä ja ilmoita "tilauksen lisätiedot"-kentässä, jos mukana on vauva.
Liput toimitetaan sähköpostiin, kun tilaus on käsitelty. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Lahjalipuilla paikat esitykseen varataan sähköpostilla tai puhelimitse.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Musiikkia matkalaukussa

1.10.2014 @ 10:1511:00

Liput

Törö & ViuhuYlistyslaulu ystävyydelle! Todellinen hyvän mielen nukketeatterikonsertti kaiken ikäisille. Katsoja elää Törö-possun ja Viuhu-hiirulaisen mukana monenlaisissa seikkailuissa. ” Ollaanko kavereita?” ”Ollaan vaan!” ”Yhdessä on hauskempaa!” Mukana on kauniita ja hilpeitä lauluja, paljon erilaisia soittimia sekä nukketeatterin lumoa. Kesto 45 min.

Ohjaus, nuket ja laulut: Maija Baric´
Lavastuskankaat ja tekstiilit: Suvi Ylinen
Pukujen ompelu: Kristiina Klubb
Valot ja äänet: Iivo Baric´
Musiikin sovitus: Esiintyvät muusikot

Esiintyjät: Maria Baric´, Susan Aho, Karoliina Kantelinen, Iivo Baric´, Antero Reinistö

Tiedot

Päivämäärä:
1.10.2014
Aika:
10:15 – 11:00

Tapahtumapaikka

Kulttuuritehdas Vernissa
Tikkurilantie 36
Vantaa, Suomi
+ Google Map